vaccinatiecentra en teststraten
Hoogwaardige vaccinatiecentra en teststraten

Vaccinatiecentra en teststraten huren

Compleet ingerichte vaccinatiecentra en teststraten. Zeer snel geleverd en geheel volgens de laatste Covid-19 richtlijnen.

-->
stemlokaal_4-min
Op gepaste afstand stemmen

Mobiel stemlokaal

De landelijke verkiezingen komen er weer aan! Om iedereen op veilige en gepaste afstand te laten stemmen kunt u gebruik maken van onze mobiele stembureaus. Dit zijn constructies die snel op- en afgebouwd kunnen worden op bijna elke locatie. Tevens kunnen we de mobiele stemlokalen volledig ingericht opleveren. Denk hierbij aan verlichting, verwarming en sanitair.

-->
terrasoverkapping
De terrassen mogen weer open!

Terrasoverkapping

Wij kunnen u helpen om uw terras te overkappen met een sfeervolle terrasoverkapping. Op deze manier kunt u uw gasten voldoende ruimte bieden zodat ze op een veilige en comfortabele manier kunnen genieten op uw terras.

-->
semi-permanent-44
Opslagtent verhuur bij Maessen Tentsupply

Huur een opslagtent

Een opslagtent is de ideale manier om snel extra ruimte te creëren. De tent is geschikt om te gebruiken voor een langere huurperiode (2 maanden of meer). De opslagtent is storm- en sneeuwbestendig door het gebruik van zware en robuuste materialen, noodzakelijk in de Nederlandse wintermaanden.

-->
schoolplein-overkapping-2-1
Droog pauze houden onder een tent

Schoolplein overkapping

De scholen gaan weer open! Om voldoende overkapte ruimte te bieden in de pauzes, kan Maessen Tentsupply een schoolplein overkapping plaatsen. Op deze manier kan de 1,5mtr gewaarborgd worden en kunnen studenten droog pauze houden, ook in de natte en koude wintermaanden.

-->
Tijdelijke tenten4
Controles uitvoeren op Covid-19?

Triage tenten

Maessen Tentsupply zet zijn tenten in zodat controle op Covid-19 veilig kan verlopen. Onze tenten kunnen ook ingezet worden als tijdelijke wachtkamer of ziekenhuis tent.

-->
Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Tijdelijke tenten

NOODACCOMMODATIE HUREN

Het coronavirus grijpt wild om zich heen, ook in Nederland. Bij Maessen Tentsupply dragen we graag ons steentje bij aan de bestrijding van het virus. U huurt bij ons voordelig een tijdelijke tent die fungeert als (nood)accommodatie. Denk hierbij aan uitbreiding van uw kantine ruimte, een triagetent, tijdelijke controleruimte of wachtkamer, ziekenhuistent of een tijdelijke opslag- of werkruimte.

 • Uw tijdelijke tent binnen 24 uur geleverd en gemonteerd
 • Snelle en betrouwbare service
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Ruim assortiment
 • 24/7 bereikbaar
 • Al onze tenten voldoen aan de strengste veiligheidseisen en zijn compleet gecertificeerd

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? We denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan. U bereikt ons 24/7 via 070-5119395 en info@maessen-ts.nl.

 

Specificaties van onze tenten

Bij Maessen Tentsupply is het aanbod aan tijdelijke tenten enorm en gevarieerd. We bieden voor elke oplossing de juiste tent. We voorzien u graag van:

 • Diverse formaten tenten (variërend van 3 tot 25 meter breed, verlengbaar per 5 meter)
 • Scheidingswanden (zeer goed te reinigen en desinfecteren)
 • Elektra en verlichting
 • Klimaatbeheersing
 • Sanitair
 • Stoffering
 • Overige toebehoren

Neem gerust contact op voor het bespreken van uw wensen. We voorzien u graag van een noodaccommodatie, compleet op maat.

Het coronavirus en het gebrek aan ruimte

De wereld is in de ban van het coronavirus. Ook in Nederland raken steeds meer mensen geïnfecteerd met het virus dat de ziekte COVID-19 kan veroorzaken. Wereldwijd worden er maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Belangrijk hierbij is dat er voldoende ruimte is voor opvang en controle van (mogelijke) patiënten. In landen om ons heen raken ziekenhuizen overvol en is er veel behoefte aan extra ruimte.

Maessen Tentsupply draagt zijn steentje bij

In deze spannende tijden stelt Maessen Tentsupply graag zijn ervaring en assortiment beschikbaar om extra ruimte te creëren voor bijvoorbeeld tijdelijke noodopvang, controleruimtes, opslagruimtes en werkruimtes. Dit doen we door tenthallen te plaatsen. Tenthallen zijn (nood)accommodaties die volledig naar wens in te richten zijn. Zo kunnen we onder andere de elektra, verlichting, temperatuurregeling, scheidingswanden, sanitair en stoffering verzorgen.

img_9717

Huur tijdelijk een tent

Maessen Tentsupply heeft in het verleden bewezen bijzonder flexibel te zijn op het gebied van tentenverhuur. We hebben bijvoorbeeld tenten gefaciliteerd voor de noodopvang van vluchtelingen in Nederland en zelfs over de grens. U huurt bij ons tijdelijk tenten voor:

 • Triage: om buiten het ziekenhuis extra controles op COVID-19 uit te kunnen voeren of zelfs om patiënten op te nemen
 • Tijdelijke werkplek: om ervoor te zorgen dat uw medewerkers voldoende afstand kunnen blijven bewaren (social distancing) realiseert u extra werkruimte in de vorm van een tent
 • Tijdelijke opslagruimte
 • Wachtruimte

 

We staan voor u klaar

Tijdelijk een tent huren? Samen met u kijken we wat de meest geschikte oplossing is. Onze specialisten denken met u mee en adviseren waar nodig, zodat we zo snel mogelijk een tijdelijke (nood)accommodatie operationeel hebben. We zijn in staat om het tijdelijke onderkomen al binnen 24 uur te leveren en monteren.

 

maessen_tnw_5-rsz-1

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Offerte aanvragen

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01