Aluhal tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Aluhal huren

Onze aluhallen, ook wel aluminium tenten genoemd, zijn in diverse afmetingen te huren:

  • Breedte: 5, 10, 15, 20, 25 meter
  • Lengte: per 5 meter te verlengen
  • Zijhoogte: 2,30 of 3,00 meter

De aluhal tenten zijn uit te voeren met boogdak of zadeldak. Daarnaast kunnen we de zijwanden uitvoeren met schuifzeilen of harde wanden met afsluitbare deuren.

Maak uw aluhal tent compleet met toebehoren

Tapijtvloer

Wij hebben ervaring in het verzorgen tapijtvloeren op evenementen en partijen zodat de aankleding van uw aluhal echt helemaal af is. Ons tapijt is leverbaar in tegels en rollen. Ook kunt u kiezen uit allerlei figuren en kleuren.

Sanitaire voorzieningen

Maessen Tentsupply kan mobiele toiletten verzorgen op locatie. Mochten er onvoldoende sanitaire voorzieningen aanwezig zijn, dan kunnen wij onze luxe toiletwagens inzetten bij de huur van een aluhal.

Heater

Voor extra gemak kunt u in de wintermaanden kiezen voor een heater in uw tent. Op deze manier kunt u gemakkelijk de ideale temperatuur in uw aluminium tent regelen.

Licht, beeld en geluid

Als uw evenement of concept een aangeklede aluhal tent vraagt, kunnen wij u adviseren op het gebied van licht, beeld en geluid. Wij werken nauw samen met specialisten die precies zien en verstaan wat u bedoelt. Vraag gerust via ons een offerte aan.

Aluhal tent huren bij Maessen Tentsupply

Karakteristieken van een aluhal

Aluhal: een bijzonder betrouwbare tent

Met het huren van een aluhal bent u verzekerd van een sterke tent die flexibel is in te zetten. De tent kenmerkt zich in haar betrouwbaarheid, omdat het aluminium frame in staat is om de gehele constructie te dragen. Een extra voordeel van de tent is dat er in deze tent geen middenpalen staan.

Naast het feit dat middenpalen vaak als storend worden ervaren, bespaart dit ruimte. De aluhallen van Maessen Tentsupply voldoen aan alle veiligheidsnormen conform Tentboek NEN 8020-41.

Combineer uw aluhal tent met een andere tent

De aluhal tenten van Maessen Tentsupply zijn perfect te combineren met een andere tent, bijvoorbeeld door de aluhal aan te bouwen tegen een pagodetent. Hierdoor kunt u uw evenement of locatie geheel naar wens samenstellen. De aluhal is perfect voor bijvoorbeeld bruiloften, of feesten, zoals bedrijfsfeesten of tuinfeesten, maar ook voor een overdekte ijsbaan.

Waarom kiezen voor een aluhal van Maessen Tentsupply?

Bij Maessen Tentsupply kunt u een aluhal huren. Deze tent bestaat uit een flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de afmetingen van de tent af te stemmen op uw wensen. Daarnaast is de aluhal ook uitermate geschikt om tegen een andere tent of een gebouw te plaatsen. Voordelen van het huren van een aluhal bij Maessen Tentsupply:

  • Snelle levering
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Advies op locatie
  • Inclusief op-en afbouw
  • Toebehoren zoals vloeren en kachels
  • Voldoet aan alle veiligheidsnormen

Offerte aanvragen voor het huren van een Aluhal

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

Bent u geïnteresseerd in een aluhal van Maessen Tentsupply? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 070 511 9395. Wij maken voor u een offerte op maat.