flex-tent-_u9a0606-kopie
Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Trouwfeest tent

Het is een van de mooiste gebeurtenissen in uw leven: uw bruiloft. Om een sfeervolle ambiance te creëren op deze onvergetelijke dag, huurt u een spectaculaire en praktische trouwfeest tent. Naast een magische sfeer biedt een bruiloft tent extra ruimte. Houdt u uw trouwfeest in een prachtige tuin of natuurgebied? Kies dan voor onze transparante tent. Tevens vindt u in ons assortiment exclusieve overkappingen in de vorm van een flextent, aluminium aluhallen en flexibele jumbo boogspant tenten.

-->
evenement-tent-amsterdam-westergasfabriek-festival-06
Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Evenementen tent

Maessen Tentsupply is een ervaren partner als het gaat om tentverhuur voor publieke en zakelijke evenementen. De presentatie is daarbij van het grootste belang; dat weten wij bij Maessen Tentsupply als geen ander. Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij u een tent leveren die past bij de uitstraling van uw evenement.

-->
transparant01
TENTVERHUUR BIJ MAESSEN TENTSUPPLY

Festival tent huren

Maessen Tentsupply is een ervaren speler op het gebied van tent verhuur voor festivals. Het uiterlijk en de presentatie van de tent is van groot belang voor de totale uitstraling van uw festival. Hier zijn we ons terdege van bewust. Doordat we een uitgebreid assortiment hebben, kunt u een festivaltent huren die exact past bij de uitstraling van uw festival.

-->
ijsbanen-delft03
Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

IJsbaan tent huren

Bent u op zoek naar een tent als overkapping voor uw ijsbaan? Tijdens de gezelligste tijd van het jaar zijn er in veel dorpen en steden leuke activiteiten te doen voor het hele gezin. Zo vinden we naast kerstmarkten steeds vaker ijsbanen die van november tot februari vertier bieden. En al helemaal als ze overdekt worden door een Maessen Tent. In alle formaten, met transparante daken of zijpanelen en ook deels open en overkapt, kunnen we een speelse, romantische en stoere sfeer creëren, maar altijd op de juiste temperatuur. In ons assortiment van exclusieve overkappingen voor ijsbanen vindt u onze aluhallen, transparante tenten of de jumbo boogspanttenten.

-->
semi-permanent-44
Opslagtent verhuur bij Maessen Tentsupply

Huur een opslagtent

Een opslagtent is de ideale manier om snel extra ruimte te creëren. De tent is geschikt om te gebruiken voor een langere huurperiode (2 maanden of meer). De opslagtent is storm- en sneeuwbestendig door het gebruik van zware en robuuste materialen, noodzakelijk in de Nederlandse wintermaanden.

-->
Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Toebehoren

Tapijt

Om de vloer van uw tent een luxe uitstraling te geven, kunt u de tent laten bedekken met tapijt. De tapijttegels zijn er in verschillende kleuren en geven de ruimte van de tent een warme uitstraling.

Bent u op zoek naar iets unieks? Kies dan voor tapijt op rol. De vloerbedekking wordt op maat gemaakt en heeft veel keus in kleuren en motieven. Als extra optie kunnen we het tapijt voorzien van beschermfolie. U kunt op deze manier ongestoord voorbereidingen treffen, zonder u zorgen te hoeven maken over het tapijt.

Toiletten

Zijn er geen of weinig toiletten aanwezig op locatie? De mobiele toiletunit biedt dan uitkomst. Deze luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Voordelen

Het huren van een tent bij Maessen Tentsupply heeft de volgende voordelen:

  • Snelle levering
  • Tenten leverbaar in verschillende kleuren
  • Advies op locatie
  • Inclusief op-en afbouw
  • Vast contactpersoon
  • Toebehoren zoals vloeren en kachels
  • Voldoet aan alle veiligheidsnormen
Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Tent huren

Ons assortiment tenten

Advies op locatie

Elke locatie is anders,  daarom komen wij graag bij u langs om advies te geven over de meest geschikte tent. Gedurende het project heeft bij ons een vast contactpersoon, persoonlijke aandacht staat bij Maessen Tentsupply namelijk hoog in het vaandel.

Op- en afbouw van uw tent

Maessen Tentsupply biedt u een totaaloplossing bij het huren van een tent, wij zorgen namelijk zowel voor de op- als afbouw van uw tent. Dit scheelt u een hoop tijd en zo weet u zeker dat uw tent veilig staat.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Offerte aanvragen

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

Wilt u een offerte voor het huren van een tent bij ons? Neem dan contact met ons door te bellen naar 070 511 9395 of vul het onderstaande contactformulier op.