Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Pagode huren

U kunt bij ons een pagode tent huren:

  • Afmeting: 5 x 5 meter
  • Zijhoogte: 2,30 meter

De pagode tenten zijn koppelbaar, zodat er nog veel meer maten mogelijk zijn. Onze pagode tenten zijn leverbaar in het wit, zwart en zandkleur.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Volledige verzorging van uw pagodetent

Vloeren

Bij uw pagodetent kunt u ervoor kiezen om een vloer aan te laten leggen. Maessen Tentsupply kan de vloer desgewenst bedekken met tapijttegels. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren en patronen.

Sanitaire faciliteiten

Wanneer op uw feestlocatie geen of beperkte sanitaire voorzieningen aanwezig zijn, kunt u bij ons mobiele toiletten huren. Deze toiletwagens beschikken over alle nodige voorzieningen, zijn hygiënisch en praktisch.

Verwarming

Maessen Tentsupply verzorgt ook de verwarming van tenten. Met de gestookte olieheater inclusief thermostaat geeft u uw tent de gewenste temperatuur.

Licht, beeld en geluid

Als uw evenement of concept een aangeklede tent vraagt, kunnen wij u adviseren op de inrichting maar ook op licht, beeld en geluid. Wij werken nauw samen met specialisten die precies zien en verstaan wat u bedoelt. Vraag gerust via ons een offerte aan. Wij kunnen uw vaag ook overnemen zodat het een onderdeel wordt van ons gehele pakket aan producen en diensten die wij u leveren bij onze tenten.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Kenmerken van een pagode tent

Multifunctioneel

Maessen Tentsupply haar pagodetenten zijn perfect voor zowel kleine als grote evenementen. Een pagodetent huren is bijvoorbeeld ideaal voor bruiloften, festivals, tuinfeesten, recepties of beurzen. De pagodetent is bij ons verkrijgbaar in meerdere afmetingen zodat u de tent naar wens kunt inrichten.

Zelf samenstellen

Pagodetenten zijn ideaal om andere tenten met elkaar te verbinden en uw locatie helemaal naar wens te organiseren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om meerdere pagodes aan elkaar te koppelen of de pagode aan een alu paviljoen te verbinden. Op deze manier kunt u uw eigen cateringruimte, gaderobe of opslag creëren. Alle pagodetenten van Maessen Tentsupply voldoen aan de veiligheidsnormen uit het Tentboek/conform NEN 8020-41.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Pagode tent huren

Pagodetenten zijn stijlvolle tenten die opvallen op elke gewenste locatie. De pagodetent is herkenbaar aan zijn puntdak, heeft een vierkant oppervlak en kan op verzoek worden gehuurd met boogvensters in de zijwanden. Pagodes zijn ook goed aan elkaar te koppelen of als tent aan een grotere tenthal te verbinden, zodat vele afmetingen realiseerbaar zijn. Voordelen van een pagode tent huren bij Maessen Tentsupply:

  • Snelle levering
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Advies op locatie
  • Inclusief op-en afbouw
  • Toebehoren zoals vloeren en kachels
  • Voldoet aan alle veiligheidsnormen
Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Offerte aanvragen voor tent huren

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

Bent u geïnteresseerd in een pagodetent van Maessen Tentsupply? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 070 511 9395. Wij maken voor u een offerte op maat.