Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Transparante tent

Onze transparante tenten zijn in diverse afmetingen te huren:

  • Breedte: 5 t/m 25 meter
  • Lengte: per 5 meter te verlengen
  • Zijhoogte: 2,30 of 3 meter

De transparante tenten zijn uitvoerbaar met transparante schuifzeilwanden of glaswanden met afsluitbare glasdeuren.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Uw tent compleet

Tapijtvloer

Geef uw tent een warme uitstraling door uw tent aan te kleden met tapijttegels. U kiest zelf tussen de verschillende kleuren en motieven.

Sanitaire faciliteiten

Wanneer op uw feestlocatie geen of beperkte sanitaire voorzieningen aanwezig zijn, kunt u bij ons mobiele toiletten huren. Deze toiletwagens beschikken over alle  nodige voorzieningen, zijn hygiënisch en praktisch.

Verwarming

Voor extra comfort van uw gasten kiest u voor olieheaters in de transparante tent. Deze heaters hebben een thermostaat waardoor u de temperatuur eenvoudig zelf kunt regelen. De tenten van Maessen Tentsupply zijn winddicht, maar met de heaters zorgt u ervoor dat het ook in de winter aangenaam is in de tent.

Licht, beeld en geluid

Als uw evenement of concept een aangeklede tent vraagt, kunnen wij u adviseren op de inrichting maar ook op licht, beeld en geluid. Wij werken nauw samen met specialisten die precies zien en verstaan wat u bedoelt. Vraag gerust via ons een offerte aan. Wij kunnen uw vaag ook overnemen zodat het een onderdeel wordt van ons gehele pakket aan producen en diensten die wij u leveren bij onze tenten.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Kenmerken van een transparante tent

Flexibel

De transparante tent is opgebouwd uit een flexibele, maar sterke constructie van aluminium. Hierdoor is de tent gemakkelijk per 5 meter te verlengen en te combineren met een van de andere tenten. Het transparante doek is gemaakt van PVC-zeil en zorgt voor een ruimtelijke sfeer en open en lichte uitstraling. Hierdoor is de tent een echte blikvanger op uw event, festival, bruiloft, beurs of bedrijfsfeest.

Veilig

Onze tenten voldoen aan veiligheidsnormen zoals omschreven in het Tentboek/conform NEN 8020-41. Hierdoor is de (brand)veiligheid in onze tenten gegarandeerd. Ook zijn onze tenten bestand tegen alle weersomstandigheden, zodat uw publiek ook tijdens hevige regenval of harde wind knus en warm en vooral veilig van het event geniet.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Transparante tent huren

We spelen open kaart: met een transparante tent zijn alle blikken op u gericht. Deze doorzichtige tenthal, opgebouwd uit een flexibele constructie van hoogwaardige aluminium profielen, is een onbetwiste blikvanger. Het transparante PVC doek zorgt voor een opvallend ruimtelijk effect en unieke dynamiek met de omgeving.

Uw voordeel bij Maessen Tentsupply:

  • Snel geleverd
  • Advies op maat
  • Op- en afbouw van de tent
  • Veiligheid gecertificeerd zoals omschreven in het Tentboek
Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Offerte aanvragen voor tent huren

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

Vraag een offerte aan voor het huren van een transparante tent bij Maessen Tentsupply. Bel naar 070 511 9395 of vul onderstaand formulier in.