Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Evenementen tent huren

Maessen Tentsupply is een ervaren partner als het gaat om tentverhuur voor publieke en zakelijke evenementen. De presentatie is daarbij van het grootste belang; dat weten wij bij Maessen Tentsupply als geen ander. Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij u een tent leveren die past bij de uitstraling van uw evenement.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Toebehoren

Tapijttegels

Om uw tent aan te kleden kunnen wij ook voor u de vloer bedekken met tapijttegels. Deze tegels kunnen wij aanleggen in verschillende kleuren en motieven. Door een vloer aan te leggen in uw tent geeft u uw evenement een exclusieve uitstraling.

Toiletten

Als er weinig of onvoldoende toiletten aanwezig zijn bij uw evenement kunnen wij voor u extra mobiele toiletten laten plaatsen. Deze luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Kachels

Indien u een evenement in de winter of het voorjaar organiseert kan het koud aanvoelen in de tent. Om uw gasten extra comfort te geven kunt u er ook voor kiezen om heaters door ons te laten plaatsen in de evenementen tent. Onze heaters hebben een thermostaat waarmee u de temperatuur eenvouding kunt regelen.

Licht, beeld en geluid

Als uw evenement of concept een aangeklede tent vraagt, kunnen wij u adviseren op de inrichting maar ook op licht, beeld en geluid. Wij werken nauw samen met specialisten die precies zien en verstaan wat u bedoelt. Vraag gerust via ons een offerte aan. Wij kunnen uw vaag ook overnemen zodat het een onderdeel wordt van ons gehele pakket aan producen en diensten die wij u leveren bij onze tenten.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Evenementen tent huren

Tentenverhuur voor zakelijke evenementen

Een zakelijk evenement is dé gelegenheid bij uitstek om te laten zien waar uw bedrijf voor staat. Of u nu relaties ontvangt, op een beurs staat, of samenkomt met werknemers: met onze tenten maakt u ongetwijfeld een blijvende indruk.

Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij samen met u de juiste sfeer creëren voor uw zakelijke evenement. Ook is het mogelijk dat wij tenten vastmaken aan gebouwen, zo maken wij eenvoudig een grote ruimte waarin u uw gasten of klanten kunt ontvangen.

Tentenverhuur voor publieke evenementen

Wij zijn een ervaren partner als het gaat om het organiseren van grote, publieke evenementen. Ons grote assortiment tenten biedt voor elke gelegenheid een uitkomst, of het nu gaat om een sportief toernooi, culinair festival of culturele fair. Zo hebben onze tenten gestaan op de Uitmarkt en het Bevrijdingsfestival.

Bij grote publieke evenementen is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheid. Zo voldoen al onze tenten aan de veiligheidsnormen zoals omschreven in het Tentboek/conform NEN 8020-41.

Advies op locatie

Aangezien elke locatie anders is komen wij graag persoonlijk bij u langs om u advies te geven over welke tent het meest geschikt is voor uw evenement. Omdat wij persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden bij onze klanten heeft u een vast contactpersoon die u in elke fase bijstaat.

Op- en afbouw van uw tent

Omdat wij weten hoeveel tijd het kost om een evenement te organiseren nemen wij graag wat werk voor u uit handen. Maessen Tentsupply biedt u een totaaloplossing, wij verzorgen zowel de op- als afbouw van uw evenementen tent. Dit scheelt u een hoop tijd en het garandeert u dat uw tent veilig staat.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Voordelen

Voordelen van een evenementen tent huren bij Maessen Tentsupply:

  • Snelle levering
  • Advies op locatie
  • Inclusief op-en afbouw
  • Toebehoren zoals vloeren en kachels
  • Voldoet aan alle veiligheidsnormen
Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Offerte aanvragen voor tent huren

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

Wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een tent voor uw evenement? Vul dan het onderstaande formulier in of bel naar 070  511 9395.