Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Festival tent huren

Maessen Tentsupply is ervaren speler op het gebied van tentverhuur aan festivals. Het uiterlijk en de presentatie van de tent is van groot belang voor de totale uitstraling van uw festival, hier zijn wij ons terdege van bewust. Doordat wij een uitgebreid assortiment hebben kunnen wij u een festivaltent leveren die past bij de uitstraling van uw festival.

FESTIVAL TENTVERHUUR BIJ MAESSEN TENTSUPPLY

Toebehoren

Vloer

We kunnen voor u de tent verder aankleden door een vloer aan te leggen. Dit is met name handig als u op uw festivalterrein te maken hebt met een oneffen ondergrond. De vloer zorgt ervoor dat uw medewerkers of bezoekers makkelijk door de tent heen kunnen lopen.

Sanitair

Wanneer er op uw festival terrein onvoldoende toiletten zijn, kunnen we mobiele toiletten leveren. Deze luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle voorzieningen.

VERLICHTING VOOR UW FESTIVAL

Huur voor uw festival (werk)verlichting voor bars en productie- en backstagetenten! We adviseren u over de beste materialen en opbouw. Indien gewenst nemen we alles op ons.

Heater

Organiseert u in de winter een festival en wilt u graag de ideale temperatuur in de tent creëren? Huur een festival tent met heater bij Maessen Tentsupply en geef uw wensen door.

TENTVERHUUR BIJ MAESSEN TENTSUPPLY

Festivaltenten in ons assortiment

Maessen Tentsupply heeft een ruim assortiment festival tenten met verschillende afmetingen die breed in te zetten zijn. Zo kunt u kiezen voor kleinere afmetingen om hier de bar onder te brengen, maar u kunt ook kiezen voor grotere afmetingen die dienen als feesttent voor het publiek. Hieronder ziet u ons assortiment tenten voor op een festival:

Pagode tent

De pagode tent kenmerkt zich door zijn puntdak. Deze stijlvolle tent springt direct in het oog. De pagode tent heeft een vierkant grondoppervlak en kan desgewenst uitgevoerd worden met boogvensters in de zijwanden. De zijwanden van de tent zijn gemakkelijk open en dicht te schuiven. Ook is het mogelijk om meerdere pagode tenten aan elkaar te koppelen. Beschikbaar in  de afmeting 5 x 5 meter.

Alupaviljoen tent

De alupaviljoen tent is een tenthal die bestaat uit een flexibele boogconstructie uitgevoerd met panelen. Deze constructie maakt het mogelijk om de afmeting van de tent af te stemmen op uw wensen. Beschikbaar met een breedte van 10, 15, 20 of 25 meter. De lengte is zelf samen te stellen per 5 meter.

Transparante tent

Een transparante tent is een doorzichtige tenthal opgebouwd uit een flexibele constructie van hoogwaardige aluminium profielen. Het transparante PVC doek zorgt voor een ruimtelijk effect. Deze festivaltent is beschikbaar in de breedte 5, 6, 8, 10 , 12, 15 , 20 en 25 meter. De lengte is per 5 meter te bepalen.

Flextent

Een van de populairste tenten op festivals de laatste jaren is de flextent. Voor de flextent wordt een high tech stof gebruikt die leverbaar is in verschillende kleuren. Ondanks dat het tentdoek van stof is, is de flextent waterdicht en windbestendig. De flextent past zich aan naar elke locatie doordat de tent op verschillende manieren op te bouwen is. Beschikbaar in 5 afmetingen.

ADVIES OP LOCATIE

Omdat elke festivallocatie anders is, komen we graag op locatie bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen u adviseren over o.a. de volgende punten die van belang zijn bij de keuze voor een festival tent:

  • Welk type tent (afhankelijk van het doel van het gebruik)
  • Afmeting van de tent
  • Wel of niet aanbrengen van een ondervloer
  • Veiligheidsvoorschriften

OP- EN AFBOUW VAN UW TENT

We weten hoeveel tijd het kost om een festival te organiseren, daarom nemen we graag wat werk voor u uit handen. Maessen Tentsupply biedt u als festivalorganisatie een totaaloplossing door zowel de op- als afbouw te verzorgen. Dit scheelt u een hoop tijd en u verzekerd zich ervan dat de festival tenten op uw terrein goed en stevig staan.

TENTVERHUUR BIJ MAESSEN TENTSUPPLY

Voordelen

Waarom een festival tent huren bij Maessen Tentsupply?

  • Snelle levering
  • Advies op locatie
  • Inclusief op-en afbouw
  • Toebehoren zoals vloeren en kachels
  • Voldoet aan alle veiligheidsnormen
Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Offerte aanvragen voor een festival tent huren

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

Wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een festivaltent bij Maessen Tentsupply? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u bellen met 070 511 9395.