Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Festival tent huren

Maessen Tentsupply is ervaren speler op het gebied van tentverhuur aan festivals. Het uiterlijk en de presentatie van de tent is van groot belang voor de totale uitstraling van uw festival, hier zijn wij ons terdege van bewust. Doordat wij een uitgebreid assortiment hebben kunnen wij u een festivaltent leveren die past bij de uitstraling van uw festival.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Toebehoren

Vloer

Wij kunnen voor u de tent verder aankleden door een vloer aan te leggen. Dit is met name handig indien u op uw festivalterrein te maken hebt met een oneffen ondergrond. De vloer zorgt ervoor dat uw medewerkers of bezoekers makkelijk door de tent heen kunnen lopen.

Sanitair

Wanneer er op uw festival terrein onvoldoende toiletten zijn kunnen wij mobiele toiletten leveren. Deze luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle voorzieningen.

Licht, beeld en geluid

Als uw evenement of concept een aangeklede tent vraagt, kunnen wij u adviseren op de inrichting maar ook op licht, beeld en geluid. Wij werken nauw samen met specialisten die precies zien en verstaan wat u bedoelt. Vraag gerust via ons een offerte aan. Wij kunnen uw vaag ook overnemen zodat het een onderdeel wordt van ons gehele pakket aan producen en diensten die wij u leveren bij onze tenten.

Heater

Voor extra gemak kunt u in de wintermaanden kiezen voor een olieheater in uw tent. Op deze manier kunt u gemakkelijk de ideale temperatuur in uw tent regelen.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Festivaltenten in ons assortiment

Maessen Tentsupply heeft een ruim assortiment festivaltenten met verschillende afmetingen die breed in te zetten zijn. Zo kunt u kiezen voor kleinere afmetingen om hier de bar onder te brengen maar u kunt ook kiezen voor grotere afmetingen die dienen als feesttent voor het publiek. Hieronder ziet u ons assortiment tenten:

Pagode tent

De pagode tent kenmerkt zich door zijn puntdak. Deze stijlvolle tent springt direct in het oog. De pagode tent heeft een vierkant grondoppervlak en kan desgewenst uitgevoerd worden met boogvensters in de zijwanden. De zijwanden van de tent zijn gemakkelijk open en dicht te schuiven. Ook is het mogelijk om meerdere pagode tenten aan elkaar te koppelen. Beschikbaar in 4 afmetingen.

Alupaviljoen tent

De alupaviljoen tent is een tenthal die bestaat uit een flexibele boogconstructie uitgevoerd met panelen. Deze constructie maakt het mogelijk om de afmeting van de tent af te stemmen op uw wensen. Beschikbaar met een breedte van 10, 15, 20 of 25 meter. De lengte is zelf samen te stellen per 5 meter.

Transparante tent

Een transparante tent is een doorzichtige tenthal opgebouwd uit een flexibele constructie van hoogwaardige aluminium profielen. Het transparante PVC doek zorgt voor een ruimtelijk effect. Deze festivaltent is beschikbaar in de breedte 5, 6, 8, 10 , 12, 15 , 20 en 25 meter. De lengte is per 5 meter te bepalen.

Flextent

Een van de populairste tenten op festivals de laatste jaren is de flextent. Voor de flextent wordt een high tech stof gebruikt die leverbaar is in verschillende kleuren. Ondanks dat het tentdoek van stof is, is de flextent waterdicht en windbestendig. De flextent past zich aan naar elke locatie doordat de tent op verschillende manieren op te bouwen is. Beschikbaar in 5 afmetingen.

Advies op locatie

Omdat elke locatie anders is komen wij graag op locatie bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u advies geven over o.a. de volgende punten die van belang zijn bij de keuze voor een tent:

  • Welke type tent (afhankelijk van het doel van het gebruik)
  • Afmeting van de tent
  • Wel of niet aanbrengen van een ondervloer
  • Veiligheidsvoorschriften

Op- en afbouw van uw tent

Wij weten hoeveel tijd het kost om een festival te organiseren, daarom nemen wij graag wat werk voor u uit handen. Maessen Tentsupply biedt u als festivalorganisatie een totaaloplossing door zowel de op- als afbouw te verzorgen. Dit scheelt u een hoop tijd en u verzekerd zich ervan dat de tenten op uw terrein goed en stevig staan.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Voordelen

Waarom een festivaltent huren bij Maessen Tentsupply?

  • Snelle levering
  • Advies op locatie
  • Inclusief op-en afbouw
  • Toebehoren zoals vloeren en kachels
  • Voldoet aan alle veiligheidsnormen
Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Offerte aanvragen voor tent huren

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

Wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een festivaltent bij Maessen Tentsupply? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u bellen met 070 511 9395.