Paviljoentent huren

Regen, felle zon of harde wind? In een paviljoentent genieten uw gasten of bezoekers van comfort én het echte buitengevoel. Bij Maessen Tenten Verhuur beschikken we over vele jaren ervaring met tentenverhuur en voorzien we jaarlijks vele festivals en evenementen van paviljoententen op maat. Door een paviljoentent bij ons te huren, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • Uitgebreid assortiment paviljoententen in uiteenlopende maten en uitvoeringen
 • Moderne tenten die voldoen aan de laatste veiligheidseisen
 • Paviljoententen huren inclusief op- en afbouw op locatie
 • Keuze uit een uitgebreid aanbod aanverwante tentmaterialen

Maak uw paviljoentent compleet met toebehoren

Paviljoentent met tapijtvloer

Een tapijtvloer creëert een luxe uitstraling en is een veel gekozen optie voor grote evenementen, zoals een beurs of congres. De paviljoentent gedeeltelijk voorzien van tapijt of een patroon laten leggen? U heeft bij ons de keuze uit een groot assortiment tapijttegels en tapijtrollen in uiteenlopende kleuren en uitvoeringen, waardoor we het tapijt precies kunnen leggen zoals u dat wilt.

Paviljoentent verwarmen

Als u een evenement organiseert dat in de winter of de herfst plaatsvindt, is het verstandig om rekening te houden met de gevoelstemperatuur. Maessen Tenten Verhuur biedt u de mogelijkheid om krachtige heaters te bestellen die de tent snel verwarmen. Uiteraard leveren we deze met een bedieningspaneel, zodat u de temperatuur eenvoudig zelf kunt reguleren.

Sanitair laten plaatsen

Ook voor mobiele toiletgebouwen kunt u bij Maessen Tenten Verhuur terecht. We plaatsen deze op de door u gewenste locatie en bouwen het sanitair uiteraard weer voor u af als het evenement is afgelopen.

Audiovisuele ondersteuning

Ook voor professionele ondersteuning op het gebied van licht, beeld en geluid kunt bij Maessen Tenten Verhuur terecht. We zetten uw wensen om in een professioneel totaalconcept dat technisch perfect in elkaar zit.

Paviljoentent huren bij Maessen Tenten

Standaard of op maat

Ons standaard-assortiment paviljoentent

Heeft u snel een paviljoentent nodig? We bieden u een standaardpaviljoentent in de volgende afmetingen:

 • Breedte: 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20 of 25 meter
 • Lengte: per 5 meter verlengen

Paviljoentent in afwijkende afmetingen

Bent u op zoek naar een paviljoentent in een afmeting anders dan hierboven? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We beschikken over een groot assortiment tenten, waardoor we u vrijwel altijd een maatwerkoplossing kunnen bieden.

Tenten huren bij Maessen Tenten Verhuur

Paviljoentent huren

In een paviljoentent genieten uw bezoekers van het gevoel buiten te zijn en hoeft u geen rekening te houden met vervelende weersomstandigheden. Als u de specialisten van Maessen Tenten Verhuur inschakelt, geniet u de allerbeste service.

 • Direct leverbare paviljoententen
 • Vrijblijvend advies over tenten en toebehoren
 • Prijzen altijd inclusief op- en afbouw
 • Gevarieerd aanbod paviljoententen en toebehoren
 • Specialisten met jarenlange ervaring in op- en afbouw op locatie
 • Paviljoententen die voldoen aan de laatste veiligheidseisen

Offerte aanvragen voor het huren van een paviljoentent

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

Paviljoentent huren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Dit kan telefonisch via 070 511 9395. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat.