TENTVERHUUR BIJ MAESSEN TENTSUPPLY

Tweedehands Tentverkoop

Als u geregeld gebruikmaakt van een tent voor evenementen is het wellicht handig om een tent aan te schaffen. Echter, gloednieuwe tenten zijn vaak erg duur. Bij Maessen Tentsupply verkopen we daarom tweedehands tenten. In ons assortiment vindt u het actuele aanbod aan tweedehands tenten in verschillende soorten en maten. We hebben ook gebruikte tentmaterialen in ons assortiment, zoals tentdeuren en heaters.

  • Goed onderhouden tweedehands tenten
  • Inspecteer de tent voor u koopt
  • Meerdere formaten beschikbaar
  • Ook toebehoren te koop

Bekijk hieronder of er een pagodetent, aluhal of stretchtent tussen zit die aan uw wensen voldoet. Heeft u vragen over een specifieke tweedehands tent in het assortiment? Of weet u niet zeker welke tent geschikt is voor uw evenement? Neem dan telefonisch contact met ons op via 070 511 9395, stuur een mail naar info@maessen-ts.nl of vul het contactformulier onderaan de pagina in.

Tweedehands Tentverkoop

Aluhal Roder HTS 10x10m

€ 8.000,-

Aluhal 10m x 10m van het merk Roder HTS, type Partytent. Het betreft een modulair systeem. Het aluminium, zeilwerk & zijwanden bevinden zich in onderhouden staat.
De tent heeft witte dakzeilen en zijwanden aan de zijkant zoals op foto getoond.

Bekijk tent

Aluhal Roder HTS 10x15m

€ 9.000,-

Aluhal 10m x 15m van het merk Roder HTS, type Partytent. Het betreft een modulair systeem. Het aluminium, zeilwerk & zijwanden bevinden zich in onderhouden staat.
De tent heeft witte dakzeilen en zijwanden aan de zijkant zoals op foto getoond.

Bekijk tent

Aluhal Roder HTS 10x20m

€ 11.000,-

Aluhal 10m x 20m van het merk Roder HTS, type Partytent. Het betreft een modulair systeem. Het aluminium, zeilwerk & zijwanden bevinden zich in onderhouden staat.
De tent heeft witte dakzeilen en zijwanden aan de zijkant zoals op foto getoond.

Bekijk tent

Stretchtent RHI

€ Op aanvraag

Diverse Stretchtenten van het merk RHI.
Het betreft een brandwerende stretchstof in de kleur zilver, zwart of zandkleur in de afmetingen 7.5x10m / 10x10m / 10x15m.
Deze tent is 100% waterdicht en is UV-beschermd.

Bekijk tent

Diverse tent deuren

Prijs op aanvraag

Diverse enkele en dubbele deuren (demontabel).
De tentdeuren zijn uitgevoerd met glas.

Bekijk tent
TENTVERHUUR BIJ MAESSEN TENTSUPPLY

Tweedehands tent kopen bij Maessen Tentsupply

Prijzen tentenverhuur

Op de productpagina’s kunt u het contactformulier invullen en eventuele vragen of opmerkingen toevoegen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de details te bespreken en een bezichtiging in te plannen als u dat wenst. Indien u nog twijfelt tussen de verschillende stijlen of afmetingen, helpen we u uiteraard graag met het maken van een keuze. Omdat we persoonlijke aandacht belangrijk vinden heeft u bij ons een vaste contactpersoon. Deze persoon bespreekt met u de mogelijkheden voor de levering, het opzetten van de tent en de eventuele aankleding.

Tentverhuur

Hebben we op dit moment niet precies wat u zoekt voor uw evenement? Geen probleem! We hebben een zeer uitgebreid assortiment tenten te huur, waardoor er altijd iets bij zit dat perfect aansluit bij uw wensen. Bij het huren van een tent profiteert u van advies op locatie en gratis op- en afbouw. Ook helpen we u graag met de aankleding van de tent. Laat u alvast inspireren door de verschillende evenementen waarvoor u een tent kunt huren en neem een kijkje bij alle beschikbare tenten:

Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.