jumbo-boogspant-tent-28-9-18-september-18-image-copyright-dan-taylor-dandantaylorphotography-com-24
Maak hem zo groot als u wilt

Grote tent

Bent u op zoek naar een grote tent? Huur dan onze jumbo boogspant tent (of alupaviljoen tent) die zeer ruim is en in vele vormen worden kan ingezet.

 • Breedte: 10, 15, 20, 25 meter
 • Lengte: per 5 meter te verlengen
 • Zijhoogte: 3 meter

-->
aluhal-tent-triodos_ondernemers_2019-65
Flexibele aluminium tent

Aluhal tent

De Aluhal tent bestaat uit een flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de afmetingen af te stemmen op uw wensen.

 • Breedte: 5, 10, 12, 15, 20, 25 meter
 • Lengte: per 5 meter te verlengen
 • Zijhoogte: 2,30 of 3,00 meter

-->
pagode-tent-p1020863
Stijlvolle tent die écht opvalt

Pagode tent

De pagode tent is herkenbaar aan zijn puntdak. Hij heeft een vierkant oppervlak en kan op verzoek worden gehuurd met boogvensters in de zijwanden.

 • Afmeting tenten: 5 x 5 meter
 • Zijhoogte tenten: 2,30 meter
 • Leverbaar in 3 kleuren

-->
flexgebruik-aangepast-min
Exclusief en stijlvol

Flextent

Een flextent – ook wel strechtent genoemd – is een exclusieve overkapping voor uw evenement, feest of bruiloft. Laat uw flextent volledig op maat maken.

 • Beschikbaar in 8 standaardformaten
 • Volledig op maat te maken
 • 3 verschillende kleuren

-->
transparante-tent1
Alle blikken op u gericht

Transparante tent

De doorzichtige tenthal, opgebouwd uit een flexibele constructie van hoogwaardige aluminium profielen, is een onbetwiste blikvanger.

 • Breedte: 5 tot en met 25 meter
 • Lengte: per 5 meter te verlengen
 • Zijhoogte: 2,30 of 3 meter

-->
gekleurde-tent-img_5729
Gekleurde tent voor uw event

Gekleurde tent

We zorgen bij ieder soort evenement voor een tent die perfect past bij de uitstraling van uw evenement. Veel soorten gekleurde tenten.

 • Vele soorten gekleurde tenten
 • Inclusief op- en afbouw
 • Voldoet aan alle veiligheidsnormen

-->
EEN COMPLETE TENT

Alle soorten tenten compleet met toebehoren

Tent met tapijt

Organiseert u een evenement met een luxe uitstraling? Huur dan een tent inclusief tapijt. U heeft hierbij de keuze uit het standaard tapijt en tapijt op maat. Het tapijt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven zodat hij helemaal aansluit op de aankleding en uitstraling van het evenement. Ook is het bij Maessen Tentsupply mogelijk om beschermfolie mee te bestellen. Dit legt u over het tapijt heen, zodat het tijdens de voorbereidingen niet beschadigd of bevuild raakt.

Tent met sanitair

Bij Maessen Tentsupply huurt u een tent in combinatie met sanitair. Zo kunt u een luxe mobiele toiletunit huren. Dit is een geschikte oplossing wanneer de locatie van het evenement niet over (voldoende) toiletten beschikt. Uw gasten kunnen op deze manier gebruik maken van schoon en ruim sanitair. Benieuwd naar de verschillende soorten sanitair om samen met een tent te huren? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Tent met kachels

Wanneer u ’s avonds of op een koude dag een evenement in een tent organiseert, is het lekker om bij een warmtebron te kunnen opwarmen. Bij Maessen Tentsupply is het mogelijk om een diesel gestookte heater bij uw tent te huren. Het is daarnaast mogelijk om (terras) heaters te huren op gas en elektriciteit. De heater is voorzien van een thermostaat, waarmee u zelf de temperatuur regelt. Zo zitten uw gasten en medewerkers er lekker warm bij, óók in de winter!

Tent met licht, geluid en beeld

Naast onze tentenverhuur, huurt u bij ons licht-, geluid- en beeldapparatuur. We werken nauw samen met specialisten die precies zien en begrijpen wat u bedoelt. Vraag gerust via ons een offerte aan. Indien gewenst maken we een complete offerte, zodat u in één oogopslag ziet wat de kosten zullen zijn. Ook een tent huren met licht, geluid en beeld? Vraag hieronder een offerte aan.

EEN TENT BIJ MAESSEN TENTSUPPLY

Maessen Tentsupply tentenverhuur

Huur een tent op maat voor de organisatie van uw evenementfestival of particuliere gelegenheid. Maessen Tentsupply levert een totaaloplossing op het gebied van tentenverhuur: we bouwen de tent op en af, geven advies op locatie en kunnen de tent geheel naar wens aankleden en inrichten. Een tent van Maessen Tentsupply is daarmee ook een oplossing voor een evenement op korte termijn.

 • Ruim aanbod pagodetenten en aluhallen
 • Gratis advies: een adviesgesprek bij u op locatie
 • Tent van Maessen Tentsupply met optimale service: snel geleverd en gratis op- en afbouw
 • Hoge veiligheid: onze tenten voldoen aan strenge veiligheidseisen
 • Diverse toebehoren huren: kachels, vloeren en sanitair
VOORDELIG EEN TENT

Prijzen van onze soorten tenten

Wat zijn de kosten van onze tenten?

Wanneer u een tent kiest bij Maessen Tentsupply, komen onze specialisten de tent bij u afleveren en opbouwen. We nemen daarbij strenge veiligheidseisen in acht, zodat u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van het evenement. Is uw evenement afgelopen? Wij bouwen de tent weer af en nemen hem weer mee. We maken het u zo gemakkelijk mogelijk; we vinden namelijk dat u zich volledig moet kunnen focussen op het organiseren van een geslaagd evenement.

Gratis op- en afbouw van uw tent

Wanneer u een tent kiest bij Maessen Tentsupply, komen onze specialisten de tent bij u afleveren en opbouwen. We nemen daarbij strenge veiligheidseisen in acht, zodat u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van het evenement. Is uw evenement afgelopen? Wij bouwen de tent weer af en nemen hem weer mee. We maken het u zo gemakkelijk mogelijk; we vinden namelijk dat u zich volledig moet kunnen focussen op het organiseren van een geslaagd evenement.

Tenten van Maessen Tentsupply: kwaliteit gegarandeerd

Tentenverhuur is al zo’n twintig jaar onze specialiteit. Bij elk project dragen we zorg voor onze kernwaarden: persoonlijke aandacht, kwaliteit en passie voor het vak. We zorgen er graag voor dat uw evenement een succes wordt. U kunt daarom op ons rekenen bij het afleveren, het opbouwen én bij het afbouwen van de gehuurde tent; hoe groot of klein de tent ook is. We scholen onze medewerkers regelmatig bij, zodat ze altijd aan de strenge veiligheidseisen kunnen voldoen.

HUUR EENVOUDIG EEN TENT

Vraag een offerte aan voor een tent bij Maessen Tentsupply

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

We werken bij Maessen Tentsupply met offertes op maat. De keuze voor een bepaalde tent is namelijk altijd afhankelijk van diverse factoren. Wilt u een tent huren? Vul dan onderstaand offerteformulier in. Wij stellen zo spoedig mogelijk een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Als u nog vragen heeft over de soorten tenten van Maessen Tentsupply, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 070 511 9395.

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.