Grote tent huren (boogspant)

Grote tenten zijn bij ons in verschillende afmetingen te huur:

 • Breedte: 10, 15, 20, 25 meter
 • Lengte: per 5 meter te verlengen
 • Zijhoogte: 3 meter

De zijwanden zijn uitvoerbaar met schuifzeilen of harde wanden met afsluitbare deuren.

Een grote tent huren met toebehoren

Tapijtvloeren huren

Om de aankleding van uw grote tent helemaal af te maken, kunt u de vloer van uw tent laten bekleden door Maessen Tentsupply. U kunt de vloer op aanvraag laten bedekken met tapijt bestaande uit diverse kleuren en motieven. Op deze manier kunt u de grote tent een warme uitstraling geven.

Sanitair huren

Onvoldoende sanitaire faciliteiten kunnen een probleem zijn op uw evenementlocatie. Maessen Tentsupply biedt een oplossing door luxe toiletwagens te huur aan te bieden. Deze mobiele toilet units zijn goed onderhouden, hygiënisch en van alle gemakken voorzien.

Temperatuur reguleren

Door middel van een olieheater is het mogelijk om de temperatuur in een grote tent te reguleren. Deze heater heeft een thermostaat waardoor het voor u eenvoudig is om de temperatuur te regelen.

Licht, beeld en geluid

Als uw evenement of concept om een aangeklede tent vraagt, kunnen wij u adviseren op de inrichting maar ook op licht, beeld en geluid. Wij werken nauw samen met specialisten die precies zien en verstaan wat u bedoelt. Vraag gerust via ons een offerte aan. Wij kunnen uw vaag ook overnemen zodat het een onderdeel wordt van ons gehele pakket aan producen en diensten die wij u leveren bij onze grote tenten.

Eigenschappen van onze grote tenten

Groot, groter, grootst

Onze grote tenten, ook wel jumbo boogspant tenten of alupaviljoen tenten genoemd, zijn bij uitstek geschikt voor festivals, opslag, beurzen en conferenties. Ook kunnen onze grote tenten ingezet worden als kantoor/bedrijfsruimte of bedrijfsrestaurant. Het is een betrouwbare tent die bestaat uit een aluminium frame die in staat is om de gehele constructie te dragen. Net als bij een aluhal, zijn in deze tent daarom ook geen middenpalen geplaatst. Bij de huur van deze tent benut u dus efficiënt het tentoppervlak. U huurt een grote tent, buiten de eerder genoemde evenementen, ook voor de volgende gelegenheden:

 • Tentfeesten
 • Culinaire evenementen
 • Seminars
 • Sportevenementen

Een unieke en veelzijdige grote tent huren

De grote tenten zijn enorm veelzijdig, omdat ze in vele afmetingen zijn op te bouwen. Ook is het mogelijk om een alupaviljoen tent te combineren met andere tenten. In de lengte zijn onze tenten oneindig te verlengen per vijf meter. Dit maakt de jumbo boogspant tent de meest geschikte tent voor een groot evenement. In tegenstelling tot een aluhal, bouwen we onze jumbo boogspant tenten op met kunststof wandpanelen. Naar wens leveren we de tent met glazen panelen. Wanneer u besluit deze tent te huren, bent u verzekerd van een grote tent die voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Waar moet u op letten?

Bij Maessen Tentsupply adviseren we u graag over het huren van een grote tent of van een van onze andere tenten. Er zijn een aantal zaken waar we op letten wanneer u een grote tent bij ons huurt. Onder andere de capaciteit en het benodigde oppervlak van de tent zijn belangrijk. We gaan daarom na hoeveel mensen uw evenement bezoeken. Onze grote tenten hebben een hoge capaciteit. Organiseert u een evenement met weinig bezoekers? Dan raden we u een flextent of een pagode tent aan. Voor een bedrijfsevenement daarentegen is het huren van een aluhal populair. Andere zaken die we met u bespreken wanneer u een grote tent huurt, zijn:

 • Ondergrond
 • Soort vloer
 • Afmetingen van de tent
 • Zijwandhoogte
 • Doorloophoogte
 • Nokhoogte

Aan de hand van bovenstaande informatie stellen we vast welke tent en welke afmetingen het meest geschikt zijn voor uw evenement. Neem voor een vrijblijvend advies gerust contact met ons op door te bellen naar 070 511 9395.

Grote tent huren: de Jumbo Boogspant tent

Onze jumbo boogspant tent (of alupaviljoen tent) is een grote tent die in vele vormen kan worden ingezet. De tent beschikt over een flexibele boogconstructie, is uitgevoerd met panelen en kan oneindig worden verlengd. Deze grote tent wordt bij Maessen Tentsupply vooral ingezet voor de grotere formele gelegenheden, waarbij deze tent op een professionele en bijzondere manier wordt gepresenteerd.

 • Bezorging op gewenst moment
 • Leverbaar in diverse kleuren
 • Advies op maat
 • Op- en afbouw van de tent
 • Veiligheid, gecertificeerd zoals omschreven in het Tentboek

Vraag een offerte aan voor het huren van een grote tent

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

Maessen Tentsupply verzorgt tentenverhuur voor diverse evenementen. Wilt u een grote tent of wilt u meer informatie over onze andere tenten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaand contactformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen via 070 511 9395.