Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Trouwfeest tent

Het is een van de mooiste gebeurtenissen in uw leven: uw bruiloft. Om een sfeervolle ambiance te creëren op deze onvergetelijke dag, huurt u een spectaculaire en praktische trouwfeest tent. Naast een magische sfeer biedt een bruiloft tent extra ruimte. Houdt u uw trouwfeest in een prachtige tuin of natuurgebied? Kies dan voor onze transparante tent. Tevens vindt u in ons assortiment exclusieve overkappingen in de vorm van een flextent, aluminium aluhallen en flexibele jumbo boogspant tenten.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

De totaaloplossing voor uw bruiloft

Op- en afbouw

Waarschijnlijk bent u al maandenlang bezig met het organiseren van de bruiloft en het trouwfeest. Om u een klein beetje werk uit handen te nemen, verzorgen we de op- en afbouw van de trouwfeest tent. Naast dat het u een hoop tijd scheelt, bent u er op deze manier van verzekerd dat de tent veilig staat.

Vloer

De trouwtent kunnen we bovendien verder aankleden. Dit komt met name van pas wanneer er een oneffen ondergrond is. Door een vloer te leggen, kunnen de bruiloftsgasten eenvoudig door de tent heen lopen en een dansje wagen.

Kachels

Vindt uw bruiloft plaats in de winter of het voorjaar? Heaters bieden uitkomst. Dankzij de thermostaat kunt u eenvoudig de temperatuur regelen, zodat u en uw gasten genieten van een aangename warmte.

Toiletten

Is er op de trouwlocatie onvoldoende sanitair aanwezig? Geen zorgen: we leveren ook mobiele toiletten wanneer dat nodig is. Onze luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Licht, beeld en geluid

Als uw evenement of concept een aangeklede tent vraagt, kunnen wij u adviseren op de inrichting maar ook op licht, beeld en geluid. Wij werken nauw samen met specialisten die precies zien en verstaan wat u bedoelt. Vraag gerust via ons een offerte aan. Wij kunnen uw vaag ook overnemen zodat het een onderdeel wordt van ons gehele pakket aan producen en diensten die wij u leveren bij onze tenten.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Onze trouwfeest tenten

Ontdek de mogelijkheden

De trouwfeest tenten die we verhuren voldoen aan alle veiligheidsnormen. Daarnaast bouwen we de tenten altijd voor u op en af om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ontdek de mogelijkheden van onze trouwfeest tenten en laat u adviseren door een van onze bruiloft specialisten.

Trouwfeest tent: Pagode

Pagode tenten staan bekend om hun puntvormige dak. Deze opvallende bruiloft tenten zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen, maar u kunt de tenten ook aan een grotere tenthal verbinden. Een andere optie is om de trouwtent te plaatsen om bijvoorbeeld een late night snack voor uw gasten te bereiden..

Lees meer over de pagode tent

Trouwfeest tent: aluhal

De aluhal – ook wel alupaviljoen tent genoemd – is een flexibele aluminium constructie. Hierdoor is deze tent eenvoudig af te stemmen op iedere bruiloftslocatie. Tevens kunnen we de aluhal tegen een andere tent of gebouw plaatsen om de beschikbare ruimte te vergroten.

Lees meer over de aluhal

Transparante bruiloft tent

Ruimtelijk, opvallend en een echte blikvanger: de transparante tent. De tent is perfect wanneer uw huwelijk zich afspeelt in de buitenlucht of op een unieke locatie. De tent is verkrijgbaar in diverse groottes, waardoor er veel mogelijkheden zijn.

Lees meer over de transparante bruiloft tent

Bruiloft flextent / stretchtent

De flextent – ook wel stretchtent genoemd – is de perfecte overkapping voor uw grote dag. Dankzij de flexibele stof en de veelzijdige constructie is deze bruiloft tent op diverse manieren in te zetten en aan te passen aan de locatie. Ook is de tent dé ideale manier om het echte buitengevoel te combineren met overkapping. Zo kunt u bijvoorbeeld handig gebruikmaken van de bomen in uw omgeving.

Lees meer over de flextent

Advies op locatie

Iedere bruiloftslocatie is anders. We komen daarom graag bij u langs op uw trouwlocatie, zodat we de opties kunnen
bespreken en een advies op maat kunnen geven. Bij Maessen Tentsupply hebben we voor iedere bruiloft wel een geschikte
tent. We adviseren u onder andere over het type trouwfeest tent, de grootte en de ondervloer.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Voordelen

Voordelen van een evenementen tent huren bij Maessen Tentsupply:

  • Snelle levering
  • Advies op locatie
  • Inclusief op-en afbouw
  • Toebehoren zoals vloeren en kachels
  • Voldoet aan alle veiligheidsnormen
Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Contact met Maessen Tentsupply

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

Gaat u trouwen of bent u als ceremoniemeester op zoek naar de perfecte trouwfeest tent? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een bruiloft tent voor uw evenement door onderstaand formulier in te vullen.
Heeft u vragen over het huren van een trouwfeest tent, of wil u graag advies op maat ontvangen? Neem telefonisch contact met ons op via 070 511 9395.