Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Tent toebehoren

Op zoek naar tent toebehoren om uw gehuurde tent compleet te maken? Bij Maessen Tentsupply begrijpen we als geen ander dat de tent de basis vormt voor een geslaagde partij of succesvol evenement, maar er komt uiteraard nog veel meer bij kijken. Ook voor de aankleding en aanvullende faciliteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder ontdekt u al onze tent toebehoren.

Tapijt

Om de aankleding van uw tent helemaal af te maken, kunt u de vloer laten bedekken met tapijt. De tapijttegels zijn er in verschillende kleuren en geven de ruimte een warme uitstraling. Op zoek naar iets unieks? Wanneer u kiest voor tapijt op rol, wordt de vloerbedekking op maat gemaakt en zijn de mogelijkheden voor kleuren en motieven talrijk. Desgewenst kunnen we het tapijt voorzien van beschermfolie. Op deze manier kunt u ongestoord voorbereidingen treffen, zonder zich zorgen te hoeven maken over het tapijt.

Kachels

De indirect gestookte olieheater is bij uitstek geschikt om de temperatuur te reguleren. Deze externe warmtebron heeft een thermostaat, waarmee u de temperatuur gemakkelijk kunt regelen: geen overbodige luxe in de koude wintermaanden.

Sanitair

Wanneer er op locatie geen of niet voldoende sanitaire faciliteiten zijn, biedt een mobiele toiletunit uitkomst. Deze luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Licht, beeld en geluid

Als uw evenement of concept een aangeklede tent vraagt, kunnen wij u adviseren op de inrichting maar ook op licht, beeld en geluid. Wij werken nauw samen met specialisten die precies zien en verstaan wat u bedoelt. Vraag gerust via ons een offerte aan. Wij kunnen uw vaag ook overnemen zodat het een onderdeel wordt van ons gehele pakket aan producen en diensten die wij u leveren bij onze tenten.

Meer informatie nodig over onze tent toebehoren?

Vraag dan gerust meer informatie aan door gebruik te maken van onderstaande knoppen. Onze specialisten zijn u met genoegen van dienst en vertellen u graag meer over tent toebehoren.