Feesttent verhuur bij Maessen Tentsupply

Feesttent huren

Voor ieder feest kunt u bij Maessen Tentsupply een feesttent huren. Deze tenten zijn geschikt voor evenementen, festivals en particuliere gelegenheden en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Ze zijn bovendien leverbaar inclusief toebehoren zoals kachels, sanitair en vloeren. Niet alleen bouwen we uw gehuurde partytent gratis op en af, we komen ook vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden voor uw specifieke gelegenheid te bespreken.

Feesttent verhuur bij Maessen Tentsupply

Feesttent toebehoren

Tapijt

Door de vloer van uw feesttent te bekleden met bijvoorbeeld tapijt, voorziet u de tent van een luxe uitstraling. U kunt hierbij kiezen uit standaard tapijten, maar we leveren ook tapijt op maat. U heeft de keuze uit diverse kleuren en motieven om het tapijt af te stemmen op de rest van de aankleding. Ook leveren we desgewenst beschermfolie voor over het tapijt. Zo kunt u uw feest voorbereiden zonder dat u daarbij op het tapijt hoeft te letten.

Sanitair

Als er op uw locatie onvoldoende toiletgelegenheden zijn, dan kunt u bij ons een luxe mobiele toiletunit huren. Zo voorziet u uw gasten van schoon en ruim sanitair.

Kachel

Voorkom dat u en uw gasten het koud krijgen tijdens het evenement door kachels te huren. Bij Maessen Tentsupply verhuren we dieselgestookte heaters en (terras)heaters op gas en elektriciteit.

Huur een partytent bij Maessen Tentsupply

Verschillende soorten feesttenten te huur

Pagode feesttent

Pagode feesttenten zijn geschikt voor alle gelegenheden. De vierkante tenten met puntdak zijn stijlvol, gemakkelijk aan elkaar te koppelen en bovendien verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Naast pagodetenten in wit, hebben we zwarte en zandkleurige tenten. U kunt de pagode tent huren in de afmeting 5 x 5 meter.

Huur de pagode tent direct

Aluhal tent

De aluhal is een robuuste feesttent die bestaat uit een aluminium frame en wind- en waterdichte zeilen. De constructie van de tent is zeer flexibel, waardoor wij alle gewenste afmetingen kunnen realiseren. Een aluhal tent huren betekent veel keuzevrijheid, zowel in de breedte en lengte als in het type zeil. Bijkomend voordeel van deze tentsoort is dat er geen palen in het midden van de tent staan. Aluhallen zijn er in breedtes van 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20 en 25 meter. U kunt de aluhal tent per vijf meter verlengen.

Huur de aluhal tent direct

Jumbo boogspant tent voor feesten

Deze grote, flexibele tent wordt veelvuldig ingezet bij formele gelegenheden, zoals beurzen en conferenties. Het grote voordeel van de grote tent is dat de tent oneindig te verlengen valt. Er kunnen heel gemakkelijk extra panelen bij aangezet worden. Het aluminium frame zorgt voor stevigheid en de gebogen top geeft de tent een unieke uitstraling. Bij deze tent worden geen middenpalen gebruikt; u huurt hiermee een tent waarin u de aanwezige ruimte efficiënt kunt benutten. De Jumbo feesttent is te huur in breedtes van 10, 15, 20 en 25 meter en is per vijf meter te verlengen.

Huur de jumbo boogspanttent direct

Transparante feesttent

Een transparante tent wordt opgebouwd met een stevige, maar flexibele aluminium constructie. De transparante zeilen van PVC hebben een ruimtelijk effect en zorgen ervoor dat de tent opgaat in de omgeving. Net als een aluhal tent is deze feesttent te huur in breedtes van 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20 en 25 meter. U kunt de tent per vijf meter verlengen.

Huur de transparante feesttent direct

Flextent voor feesten

Een flextent dankt zijn naam aan de flexibele eigenschappen. De tent is te gebruiken als complete feesttent, maar doet het ook uitstekend als overkapping. Door zijn unieke design is het zelfs mogelijk om verschillende flextenten aan elkaar te koppelen. De tent is voorzien van een bijzondere waterdichte en windbestendige stof. U kunt de flextent huren in zandkleur, zwart en rood. Het kleinste formaat is 5 x 7,5 meter, de grootste flextent die u kunt huren is 20 x 21 meter.

Huur de flextent direct

Kies voor feesttent verhuur voor uw evenement

Mogen wij uw feesttent verhuur partner zijn? Dan profiteert u automatisch van onderstaande voordelen:

  • Groot aanbod tenten voor elke gelegenheid
  • Tenten die voldoen aan alle veiligheidsnormen
  • Gratis adviesgesprek en vrijblijvende offerte
  • Snel geleverd en gratis op- en afgebouwd
  • Extra te huur: kachels, vloeren en sanitair

Hoeveel kost het om een feesttent te huren?

We kunnen u geen kostenindicatie tonen, zonder dat we op de hoogte zijn van uw wensen. Bij feesttent verhuur gaat het namelijk altijd om maatwerk. We stellen wel graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op. Neem hiervoor contact met ons op via 070 511 9395 of vul het contactformulier in.

Feesttent verhuur bij Maessen Tentsupply

Feesttent huren? Vraag een offerte aan!

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

Feesttent huren voor uw evenement of feest? Vul dan het onderstaande offerteformulier in of bel naar 070 511 9395.