Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Over ons

Ons verhaal

Sinds 1998 is Maessen Tentsupply een gewaardeerde partner op tal van evenementen, festivals en particuliere bijeenkomsten. Daarnaast voorzien we in diverse bedrijfsoplossingen, zoals opslagtenten, doorwerktenten en andere noodoplossingen. We leveren een complete service, beginnend bij het opstellen van advies tot aan de zorgvuldige op- en afbouw van uw tent, speciaal afgestemd op de behoeften van uw bedrijf of evenement.

Onze kernwaarden

Bij Maessen Tentsupply laten we bij elk project onze toewijding aan persoonlijke aandacht, kwaliteit en passie voor het vak zien. U heeft altijd een vast contactpersoon, waardoor we snel uw vragen kunnen beantwoorden. Omdat elke locatie en elke vraag uniek is, bieden we graag advies op maat. We komen persoonlijk langs op locatie om een advies op te stellen dat volledig is afgestemd op uw behoeften, zodat u de perfecte tent heeft.

We gaan verder dan alleen tentenverhuur. We staan u bij in het creëren van de juiste sfeer door te helpen met de aankleding, inrichting, verlichting en andere benodigdheden voor uw evenement of bedrijfsoplossing. Met aandacht voor detail, efficiëntie en respect voor uw specifieke wensen, zorgen we er telkens opnieuw voor dat het eindresultaat staat als een huis.

Ons team

Bij Maessen Tentsupply vormen de mensen achter de schermen de drijvende kracht achter ons succes. Ons team, bestaande uit bekwame en gepassioneerde professionals, deelt een gezamenlijke toewijding aan het leveren van hoogwaardige service. Van VCA-gecertificeerde tentenbouwers tot deskundige adviseurs, we zijn trots op de diversiteit van talenten en ervaringen die samenwerken om uw projecten tot leven te brengen.

VCA gecertificeerd en conform veiligheid evenementen

Onze tentenbouwers zijn VCA gecertificeerd en hanteren alle verplichte veiligheidseisen. Bovendien voldoen al onze tenten aan strenge Europese brand- en veiligheidsnormen en zijn ze goedgekeurd volgens DIN-norm 4102B1. Al onze tenten zijn voorzien van een gedetailleerd tentboek, waarin alle constructieberekeningen en technische informatie (conform NEN 8020-41) nauwkeurig zijn vastgelegd. We hechten veel waarde aan de veiligheid van onze klanten en doen er daarom alles aan om aan de hoogste normen te voldoen, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze tenten.

Waarom kiezen voor Maessen Tentsupply

  • Allround service
  • Vast contactpersoon
  • Maatwerk op locatie
  • Vrijblijvende offerte
  • VCA gecertificeerd
  • Conform DIN 4102B1 en NEN 8020-41

Onze projecten

Wilt u ontdekken wat we te bieden hebben en wat we kunnen verwezenlijken? Neem dan een kijkje bij onze projecten.

Aluhal tent voor een evenement op een open veld tussen de bomen.
Opslagtent op een grasveld met een auto in de tent
Terrasoverkapping met lange gedekte tafels onder de overkapping.

Advies op maat nodig?

Heeft u advies nodig over welke tent het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften, neem dan contact met ons op via 070 511 9395 of stuur een e-mail naar info@maessen-ts.nl. Ons team beantwoord al uw vragen en voorziet u van het juiste advies.