Doorwerktent huren

Regen, wind of juist extreem warm weer? Met een doorwerktent kunt u te allen tijde doorwerken. Maessen Tentsupply biedt u zowel standaard- als maatwerkoplossingen en onze specialisten voorzien u van een doorwerktent die precies past bij wat u nodig heeft. Het werk moet namelijk altijd doorgaan. Dat weten wij als geen ander. Maessen Tentsupply:

  • Is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk op locatie
  • Levert doorwerktenten die voldoen aan de laatste veiligheidsnormen
  • Is totaalleverancier van tenten en toebehoren
  • Biedt u een groot aanbod doorwerktenten in uiteenlopende afmetingen

Maessen Tentsupply: voor al uw tenten en toebehoren

Tenten met tapijt

Wilt u een tent huren met een luxe uitstraling? Als wij de tent mogen verzorgen voor bijvoorbeeld uw bruiloft of evenement, dan kunnen we hem opleveren met tapijtvloeren. Dit tapijt is leverbaar in zowel tegels als rollen en u heeft de keuze uit prachtige figuren en kleuren.

Tenten met kachel

Tijdens een evenement in de winter mag een kachel natuurlijk niet ontbreken. Met onze krachtige heaters krijgt u zelfs de grootste tent binnen no time warm. Uiteraard leveren we de kachel met een afstandsbediening waarmee u zelf eenvoudig de temperatuur kunt reguleren.

Tenten met sanitair

Als u tenten huurt bij Maessen Tentsupply, dan is het niet nodig om een aparte leverancier in te schakelen voor sanitair. Maessen Tentsupply levert u toiletwagens die zijn uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen en plaatst de toiletwagens op de door u gewenste plek.

Audiovisuele ondersteuning

Ook over het licht, beeld en geluid hoeft u zich geen zorgen te maken als u de specialisten van Maessen Tentsupply inschakelt. U hoeft ons slechts te laten weten wat u nodig heeft op het gebied van audiovisuele ondersteuning. Onze specialisten zorgen voor de rest!

Tenten huren bij Maessen Tentsupply

Waarom een werktent?

Altijd doorwerken. Ongeacht het weer.

De doorwerktenten van Maessen Tentsupply zijn perfect voor gebruik tijdens evenementen, festivals of op het bouwterrein. Oftewel: plekken waar het werk nou eenmaal altijd door moet gaan. Ze bieden beschutting tegen regen, wind en extreme weersomstandigheden.

Doorwerktenten volledig op maat

Een van de meest bekende doorwerktenten is de doorwerktent die lijkt op een partytent. Deze standaard doorwerktent kan Maessen Tentsupply u snel leveren. Heeft u een doorwerktent op een bijzondere locatie nodig of bent u op zoek naar een doorwerktent in een niet-standaard afmeting? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Maessen Tentsupply. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Tenten huren bij Maessen Tentsupply

Doorwerktent huren

In een doorwerktent kunnen uw medewerkers altijd doorwerken, ongeacht de weersomstandigheden. Door uw doorwerktent te huren bij Maessen Tentsupply profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Snel leverbare doorwerktenten
  • Vrijblijvend en deskundig advies
  • Altijd inclusief op- en afbouw van de doorwerktent
  • Totaalleverancier van tenten en toebehoren
  • Jarenlange ervaring met tentenverhuur
  • Tenten die voldoen aan de laatste veiligheidsnormen

Offerte aanvragen voor het huren van een doorwerktent

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

Heeft u interesse in een doorwerktent van Maessen Tentsupply? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Dit kan telefonisch via 070 511 9395 of door ons een bericht te sturen via onderstaand formulier. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat.