Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Referenties

Maarten Schram (Managing Director – IDEA)
”Wij kennen Maessen Tentsupply natuurlijk al lang als belangrijke én fijne speler in de eventbranche. Vele IDEA-leden werken met ze samen. En ook wij hebben al bijzondere projecten neergezet, waarvan EventStreet in ons jubileumjaar 2019 er wel uitsprong. Een geweldig event, unieke setting en een top co-productie met o.a. Maessen Tentsupply. We schakelen meestal met Roderick en hebben zowel hem als het bedrijf zelf als flexibel, meedenkend en betrokken ervaren. Een professionele club, mooie en ook eigentijdse producten en top dienstverlening. Wij zijn er trots op dat Maessen Tentsupply partner is bij IDEA.”

Xander Kranenburg (Producent – The Next Web, Forward Thinking Leadership & Unite Europe)
“Sinds 2010 werk ik samen met het team van Maessen Tentsupply aan een verscheidenheid aan nationale- en internationale projecten. Ons jaarlijks hoogtepunt is The Next Web (TNW) Festival – een van de grootste tech conferenties in Europe. Toen de onstuimige groei van dit evenement in 2016 doorzette hadden we een betrouwbare partner nodig die snel kon schakelen en creatief kon meedenken met het inrichten van ons buitenterrein in het Westerpark. Inmiddels faciliteert Maessen jaarlijks 15.000 m2 aan overkappingen.

Alles bij Maessen wordt met liefde gedaan. Hun materialen zijn altijd op orde, ziet er goed uit en dusdanig breed dat je alle kanten op kunt. Een uiterst ervaren team die snel schakelt, oplossingsgericht denkt en last minute dingen toch de laatste wijzigingen voor elkaar krijgt.

Een goed voorbeeld hiervan is de komst van President Barack Obama naar Nederland in 2019. We hadden slechts twee maanden tijd om deze productie handen- en voeten te geven. De capaciteit van AFAS Live was niet toereikend voor de hoeveelheid bezoekers die we verwachtte. Met een leeg velletje heb ik aangeklopt bij Maessen, binnen 48 uur hadden we plattegronden, bouwboeken, 3D renders en animaties klaar om alle stakeholders te overtuigen dat extra VIP dorp bestaande uit een combinatie van Boogspant, Pagode- en Stretch Tenten voor onze 1500 VIP gasten de mooiste oplossing zou bieden.

Ben je op zoek naar kwaliteit. Dan ben je hier aan het juiste adres.”

Tim van der Horst (Relatiemanager – Johan Cruyff Foundation)
Wij zijn als Johan Cruyff Foundation erg tevreden over onze samenwerking met Maessen Tentsupply. Tijdens de conceptfase van onze evenementen denken zij mee in de verschillende mogelijkheden die er zijn. Maessen Tentsupply heeft een groot assortiment aan tenten en van goede kwaliteit. Hiermee kunnen wij voor de verschillende events een eigen stijl creëren. De samenwerking op de dag van de opbouw verloopt goed en ze zijn flexibel waar nodig. We hopen dan ook nog lang van hun diensten gebruik te kunnen maken!  

Pieter Schure (Partner – PINO)
“Wij schakelen Maessen Tentsupply al bijna 15 jaar in voor onze projecten. Dat werkt heel prettig en fijn. Het zijn leuke mensen, oplossingsgericht, gedreven en ontzettend flexibel. Met Maessen als partner kunnen wij onze opdrachtgevers goed ontzorgen en weten we zeker dat onze events een succes zijn! – Pieter Schure PINO| communicatie | evenementen | congressen”

Maarten Lamers (Head of Accounts – Unlimited Productions)
Maessen Tentsupply beschikt over een breed assortiment aan materialen. De structuren zijn altijd netjes en de mensen flexibel. Dat maakt Maessen Tentsupply een fijne partner om mee samen te werken.”

Maarten Beuningh (Eigenaar – zMaakt! Catering en Evenementen)
“Al bijna 10 jaar werk ik met plezier samen met Maessen Tentsupply, een betrouwbare partner die meedenkt in oplossingen!”

Harry de Bruin (Directeur – TheaterHangaar & Hangaar2)
“Als er extra ruimte gecreëerd moet worden, dan vragen wij Maessen Tentsupply altijd om hulp. Zij denken goed mee om een compleet en helder beeld te krijgen van de wensen van onze klant. Kortom professioneel, vriendelijk, snel en uiteraard is het eindproduct altijd van kwaliteit!”

Marloes Honsbeek (Eigenaar – Marloes & Co)
Vanaf de eerste kennismaking tot het laatste project, elk event met Maessen Tentsupply is ‘een feestje’.  Van seminar, product introductie of feest, ze denken mee, kijken verder dan ‘de tent’ en komen altijd afspraken na. Een echt partnership for Life wat ons betreft.”