Warm en ingerichte opvang voor vluchtelingen en arbeidsmigranten

Noodopvang & Tijdelijke huisvesting

Wij ontzorgen gemeenten en bedrijven snel met noodhuisvesting en opvang, altijd met maximale zorg en aandacht. Onze tijdelijk huisvestingsoplossingen zijn geschikt voor zowel korte als lange termijn voor variërend gebruik zoals het opvangen van asielzoekers tot duurzame tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten. Deze tentconstructies zijn zeer snel realiseerbaar en bieden stevige, betrouwbare onderkomens.

  • Volledig ingericht en Turn key opgeleverd, inclusief water-, sanitaire- en elektrotechnische voorzieningen
  • Brandveilig, volledig geïsoleerd en stormbestendig
  • Snelle en betrouwbare service
Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Uw noodopvang & tijdelijke huisvesting compleet

Tapijtvloer

Geef uw tent een warme uitstraling door uw tent aan te kleden met tapijt. U kiest zelf tussen de verschillende kleuren en motieven.

Sanitaire faciliteiten

Wanneer op uw noodopvang locatie geen of beperkte sanitaire voorzieningen aanwezig zijn, kunt u bij ons mobiele toiletten huren. Deze sanitaire faciliteiten beschikken over alle  nodige voorzieningen, zijn hygiënisch en praktisch.

Verwarming

Klimaatbeheersing is essentieel bij tijdelijke huisvesting in onze tentconstructies. Wij kunnen u van top tot teen ontzorgen, zo ook op het gebied van klimaatbeheersing. Hiervoor zetten wij verwarming en/of airco units in.

Licht, beeld en geluid

Wij kunnen u ook ontzorgen op het gebied van Licht beeld en geluid. Wij werken nauw samen met specialisten die precies zien en verstaan wat u bedoelt. Vraag gerust via ons een offerte aan. Wij kunnen uw vaag ook overnemen zodat het een onderdeel wordt van ons gehele pakket aan producen en diensten die wij u leveren bij onze tenten.

Snel, betrouwbaar en meedenkend

Onze ruime ervaring komt van pas

Het bieden van een plek voor vluchtelingen en asielzoekers is niet altijd makkelijk. Een echt ’thuis’ geven is niet altijd haalbaar, maar een warme, veilige plek om te verblijven is iets wat wij wél kunnen doen. Sinds 2014 zetten we ons in om vluchtelingen en asielzoekers een dak boven het hoofd te bieden. Onze noodopvang tenten en tijdelijk huisvesting tenten zijn een handreiking aan overheidsorganisaties die snel en effectief onderdak willen bieden. We staan ook klaar met onze noodopvang oplossingen voor noodsituaties en calamiteiten, zodat asielzoekers en arbeidsmigranten altijd een plaats hebben om te verblijven.

Waar en wanneer dan ook. Al sinds 2014 hebben we overal, van open velden tot midden in de stad, geïsoleerde tenten opgezet welke dienen als een solide en ingerichte turn key opvang en tijdelijke huisvesting voor vluchtelingen en arbeidsmigranten.

Gemakkelijk een noodopvang creëren met onze tenten

Bij Maessen Tentsupply maken we het gemeenten gemakkelijk om een tent te huren die niet alleen volledig geïsoleerd is, maar ook helemaal ingericht. Onze tenten zijn de perfecte oplossing voor noodopvang en tijdelijke huisvesting, of het nu gaat om vluchtelingen of arbeidsmigranten die een tijdelijk thuis nodig hebben. De kern van onze constructies is een solide aluminium frame, ontworpen voor duurzaamheid en sterkte. Deze tenten zijn volledig aanpasbaar met isolatie en verwarmingsopties, zodat binnen een comfortabele en veilige leefomgeving gewaarborgd wordt, ongeacht de weersomstandigheden buiten. Met Maessen Tentsupply kiest u voor een betrouwbare leverancier die kwaliteit en comfort hoog in het vaandel heeft staan.

  • Bezorging op gewenst moment
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Advies op maat
  • Op- en afbouw van de tent
  • Veiligheid en gecertificeerd

Vraag een offerte aan voor het huren van een noodopvang en tijdelijke huisvesting tent

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

Maessen Tentsupply verzorgt tentenverhuur voor diverse gebruiksdoeleinden. Wilt u een noodopvang en tijdelijke huisvesting tent huren of wilt u meer informatie over onze andere tenten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaand contactformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen via 070 511 9395.