Op gepaste afstand stemmen

Mobiel stemlokaal

De landelijke verkiezingen komen er weer aan! Om iedereen op veilige en gepaste afstand te laten stemmen kunt u gebruik maken van onze mobiele stembureaus. Deze constructies zijn er in veel verschillende afmetingen en kunnen snel op- en afgebouwd worden op bijna elke locatie. Tevens kunnen we de mobiele stemlokalen volledig ingericht opleveren. Denk hierbij aan verlichting, verwarming en sanitair.

Klik hier voor een 3D video impressie.

TENTVERHUUR BIJ MAESSEN TENTSUPPLY

Maak uw stemlokaal compleet

TAPIJT IN UW TENT

Om de aankleding van uw tent helemaal af te maken, kunt u de vloer van uw tent laten bekleden door Maessen Tentsupply. U kunt de vloer op aanvraag laten bedekken met tapijt bestaande uit diverse kleuren en motieven. Op deze manier kunt u de alupaviljoen tent een warme uitstraling geven.

TEMPERATUUR REGULEREN

Door middel van een heater is het mogelijk om de temperatuur in een alupaviljoen te reguleren. Deze heater heeft een thermostaat waardoor het voor u eenvoudig is om de temperatuur te regelen.

LICHT, BEELD EN GELUID

Als uw evenement of concept een aangeklede tent vraagt, kunnen wij u adviseren op de inrichting maar ook op licht, beeld en geluid. Wij werken nauw samen met specialisten die precies zien en verstaan wat u bedoelt. Vraag gerust via ons een offerte aan. Wij kunnen uw vaag ook overnemen zodat het een onderdeel wordt van ons gehele pakket aan producen en diensten die wij u leveren bij onze tenten.

SANITAIR HUREN

Onvoldoende sanitaire faciliteiten kunnen een probleem zijn op uw evenement locatie. Maessen Tentsupply biedt een oplossing door luxe toiletwagens te huur aan te bieden. Deze mobiele toilet units zijn goed onderhouden, hygiënisch en van alle gemakken voorzien.

Wordt dit uw stemlokaal?

Mobiel Stemlokaal

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Offerte aanvragen voor tent huren

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01