Investeren betekent ontwikkelen en groeien..

En daar geloven we nog steeds in bij Maessen Tenten! Ook in deze tijd met alle strenge maatregelen ten aan zien van bijvoorbeeld de evenementenbranche, is het belangrijk dat we positief blijven en een absoluut geloof en vertrouwen houden in wat we doen. Zo hebben wij geïnvesteerd in een nieuwe vrachtwagen, alweer de vijfde in onze vloot!

Nieuwe markt, nieuwe kansen

In de strijd tegen het Corona virus om deze zo snel mogelijk in te dammen en onder controle te krijgen, worden er veel maatregelen genomen om mogelijk geïnfecteerde mensen zo snel mogelijk te testen en te kunnen behandelen. Daarom worden er op veel verschillende centrale plaatsten in ons land volledig ingerichte testcentra ingericht waar verschillende  huisartsen in een veilige omgeving hun mogelijk geïnfecteerde patiënten kunnen testen.

Ook bij bedrijven die hun werknemers toch naar de werkvloer moeten laten komen omdat de werkzaamheden of productieprocessen nu eenmaal niet thuis uitgevoerd kunnen worden, hebben behoefte aan een triage post die voor de ingang van het bedrijf geplaatst kan worden. Hier worden de werknemers, voordat zij zich tussen hun collega’s begeven, getest bij klachten en zo nodig weer naar huis gestuurd.

Voor al deze behoeften aan extra ruimte leveren wij onze Maessen Tenten. Zo zijn wij in contact met talloze bedrijven en instanties, scholen en sportcentra die opeens een grote behoefte aan veilige (werk/sport) ruimte nodig hebben. Samen kijken we naar de behoefte en de beschikbare meters op de locatie zodat we de juiste tent kunnen neerzetten voor voldoende veiligheid en ruimte.

Mede door de grote vraag naar al deze tijdelijke ruimtes, hebben we geïnvesteerd in een vijfde vrachtwagen. Op deze manier kunnen we nog sneller schakelen!