De wereld van vaccinatiecentra en teststraten

Na een mager 2020 die we zakelijk gezien zo snel mogelijk vergeten, zijn we in 2021 met opgeheven hoofd van start gegaan! Voor de verkiezingen gaan wij een groot aantal mobiele stemlokalen plaatsen in de randstad. Daarnaast zijn we druk bezig om het aankomende seizoen zo goed mogelijk voor te voorbereiden in de hoop dat er weer wat georganiseerd mag worden. Kortom, de stilte op de werkvloer wordt langzaam weer vervangen door de vertrouwde hectiek.

Naast de bovenstaande werkzaamheden houden wij ons bezig met het turn-key opleveren van vaccinatiecentra en teststraten welke wij faciliteren door het hele land heen. Onze constructies staan onder andere in Breda, Utrecht, Eindhoven en Groningen. Wellicht bent u al door één van onze teststraten gereden of heeft u al een vaccinatie ontvangen in onze vaccinatiehal in Maasluis. We merken dat er veel vraag is naar dit soort volledig ingerichte vaccinatiecentra en teststraten en daarom grijpen we deze vraag met beide handen aan!

Deze vaccinatiecentra en teststraten bestaan in de basis uit een aluminium paviljoen frame welke in staat is om de gehele constructie op zichzelf te dragen. Hierdoor kan het paviljoen op elke locatie gebouwd worden en is deze beschikbaar in veel verschillende afmetingen en leveren wij “maatwerk op locatie “. Er wordt gewerkt met materialen die voldoen aan de laatste veiligheidsnormen en daardoor kunnen wij garanderen dat de vaccinatie en- of testaccommodatie van hoge en betrouwbare kwaliteit is. Zoals gezegd kunnen deze vaccinatiecentra en teststraten turn-key worden opgeleverd. Wij kunnen dus voorzien in ventilatie en luchtcirculatie volgens de laatste richtlijnen van de GGD. Verlichting, stroom, volledige aankleding en sanitaire voorzieningen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Het zijn andere tijden in de wereld van de tijdelijke accommodaties. Gelukkig kunnen wij hier heel flexibel in meebewegen en doen we waar we goed in zijn, namelijk tenten bouwen!