Covid-19 update

De effecten van COVID-19 hebben ook op ons bedrijf een grote impact. Via deze weg willen we u informeren over onze situatie en standpunt als het gaat om het maken van reserveringen voor evenementen die mogelijk dit komend seizoen weer zullen plaatsvinden.

Door de omstandigheden en het verbod op evenementen was 2020 een jaar om snel te vergeten. Nog steeds is alles erg onzeker, maar we zijn op dit moment gelukkig weer met een deel van het bedrijf actief in het leveren van
COVID-gerelateerde toepassingen. Samen met vele collega’s uit de branche kunnen we hierdoor deze onzekere periode doorkomen en onze medewerkers aan het werk houden.

Een gevolg hiervan is dat een groot deel van onze materialen op dit moment worden ingezet voor o.a. test- en vaccinatiestraten voor een (nog onbekende) naar verwachting lange huurperiode. En hoewel dat op dit moment een positieve ontwikkeling is voor ons, voorzien we ook dat dit gevolgen kan hebben voor de reguliere werkzaamheden zodra het evenementen seizoen weer opstart.

Mede door de komst van het garantiefonds kijken veel relaties weer voorzichtig vooruit en worden er plannen gemaakt voor hoofdzakelijk de tweede helft van deze zomer.  Uiteraard hopen wij ook dat er tegen die tijd weer wat mogelijkheden zijn, maar gezien de huidige situatie hebben wij waarschijnlijk minder capaciteit en kunnen we niet aan alle vraag die in deze korte periode ontstaat voldoen.

We hebben daarom aangepaste voorwaarden voor het maken van reserveringen omdat we onder deze omstandigheden, en dan met name voor grote evenementen, niet vrijblijvend materiaal kunnen inplannen met het risico dat deze vervolgens kosteloos worden geannuleerd.

Uiteraard zullen we vaste relaties en contractuele verplichtingen als eerste bedienen, maar voor alle reserveringen vragen we u om in deze uitzonderlijke situatie op tijd contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken. Bij onze offertes zullen we extra benadrukken dat wij uw opdracht alleen kunnen aannemen indien de materialen op het moment van bestellen voorradig zijn en u akkoord gaat met onze annulering voorwaarden. Deze kunnen wij op verzoek toesturen.

Wij hopen te mogen rekenen op uw begrip en kijken uit naar het moment dat we samen weer mooie evenementen mogen bouwen.

Met vriendelijk groet,

Team Maessen Tenten