Nieuwe markten, nieuwe kansen!

‘Kunt u ook een schoolplein overkapping plaatsen voor tijdens de pauzes?’
Dit soort vragen hadden wij voor Corona nog niet gehad. Logisch ook, want als het regent ga je maar binnen in de kantine of de aula zitten. Maar in deze huidige situatie moeten ook scholen de 1,5 meter in acht nemen. Hierdoor is er binnen te weinig ruimte voor iedereen om droog pauze te kunnen houden. Veel scholen zoeken een oplossing zodat leerlingen en studenten droog en op gepaste afstand, pauze kunnen houden. Met onze tent constructies kunnen wij een oplossing bieden aan scholen. Zo hebben wij de afgelopen periode een flink aantal schoolplein overkappingen geplaatst in Amstelveen, Aalsmeer, Oegsteest en Rotterdam.

Nieuwe markt

Voor ons is dit een hele nieuwe markt en we kunnen ons indenken dat veel meer scholen worstelen om tot een oplossing te komen voor het ruimte tekort. Een schoolplein overkapping is niet altijd de eerste oplossing waar een schoolleiding of hoofd-conciërge aan denkt. Wij willen een stukje bewustwording creëren zodat scholen eerder tot het idee komen om hun schoolplein te overkappen. Dus mocht u contacten hebben binnen scholen gemeenschappen zouden wij het waarderen als u  Maessen Tenten naar voren kunt schuiven!

Een schoolplein overkapping van Maessen Tenten kan het hele jaar blijven staan en de zijwanden kunnen eventueel open gemaakt worden. Daarnaast kunnen we ook voor verlichting en verwarming zorgen. We hebben een zeer brede voorraad waardoor voor bijna elk schoolplein wel een overkapping mogelijk is.

Het pannaveldje overkappen!

“Afgelopen vrijdag is er een tent opgebouwd op ons pannaveldje op het schoolplein, zodat leerlingen ook met slecht weer in de pauzes buiten kunnen zijn. Onder deze ruime overkapping is de 1,5 meter afstand ook beter te garanderen voor onze surveillerende docenten. De leerlingen vinden het ook wel een belevenis en zijn happy dat ze elkaar weer kunnen zien!”