Maessen Tenten & Milwaukee

Voor de presentatie van hun brede assortiment gereedschappen streek het Amerikaanse bedrijf Milwaukee neer bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Klanten uit heel Europa vlogen naar de badplaats om de beurs te bezoeken.

Het absolute pronkstuk van Milwaukee, een 19 meter lage trailer met de naam Big Red, werd getoond op het parkeerdek. Speciaal voor deze gelegenheid bouwde Maessen Tenten een aluminium paviljoen met een totaaloppervlak van 1500 m2 en een nokhoogte van 7 meter. Het paviljoen werd uitgevoerd met glazen panelen, dubbele geblindeerde deuren en Opac dakdelen.

Het samenspel tussen de locatie, het paviljoen en de imposante, getoonde gereedschappen maakten de beurs tot een indrukwekkend geheel.

Door presentatie/ ruimte gebrek wilden Milwaukee boven op het met twee etage gelegen parkeerdek ( welke gestut werd ) een extra ruimte creëren waar The Big Red, zo noemen zij hun met 19 meter tellende paradepaardje/ trailer in kon rijden.
Deze trailer stond in de tent van 25 x 60 meter totaal 1500 m2 en werd aan alle kanten opengeklapt zodat er een fantastische presentatie ruimte ontstond.
Naast deze trailer stonden er nog een aantal kleinere trucks en zeecontainers welke ook  diende als presentatie voor weer een ander soort gereedschap.

Dit Aluminium paviljoen had een zijwandhoogte van 3.00 mtr met een nokhoogte van 7.00 mtr.
Nagenoeg rondom met glazen panelen opgebouwd en glazen geblindeerde dubbele deuren.
De daken zijn van Opac ( niet licht doorlatend ).

Wij helpen u graag verder