Kwaku Summerfestival

Kwaku begon in 1975 als kleinschalig voetbaltoernooi om de jeugd in de Bijlmermeer die niet op vakantie kon gaan toch een leuke zomer te bezorgen. Al snel groeide Kwaku uit tot een competitie waar niet alleen gevoetbald werd, maar waar eten en drinken een belangrijke plaats innam. Tegenwoordig staat het festival vooral bekend om de sfeer en zijn er naast het voetbal tal van andere activiteiten zoals debatten, lezingen, dansworkshops, missverkiezingen en muziekoptredens.

Kwaku Summer Festival is een van de grootste multiculturele festivals in Nederland en een van de grootste evenementen in Amsterdam, waar jaarlijks zo’n 300.000 bezoekers op afkomen. Het festival brengt culturen samen en zorgt voor een kleurrijk geheel van optredens, dans, film, muziek en natuurlijk voetbal. Tijdens Kwaku Summer Festival neemt het jaarlijks terugkerende voetbaltoernooi, de Kwaku Cup een belangrijke plek in het programma in.

Maessen tenten verzorgd het grote aantal aan pagodetenten dat met eten en drinken een van de grote trekpleisters is voor de vele bezoekers. Hier bestel je de lekkerste exotische drankjes, Surinaamse spareribs, pittige Koreaanse taco’s en andere Aziatische, Afrikaanse, Caribische en Zuid-Amerikaanse gerechten.

, Kwaku Summerfestival    , Kwaku Summerfestival

Wij helpen u graag verder