Forward Thinking Leadership met Barack Obama

Op vrijdag 28 september om zes uur ’s middags was het zover. Barack Obama, de 44e president van Amerika was aanwezig op het congres Forward Thinking Leadership van denkproducties in AFAS Live.

Een van de wijze lessen van Obama was: ‘Goed communiceren begint met eerlijkheid.’ Obama wordt door vriend en vijand gezien als een briljant spreker. Maar wat is zijn geheim en wat heeft hij geleerd op dit gebied? Volgens Obama begint het met het vertellen van je eigen verhaal. Zo zegt hij: ‘Mijn speeches gaan over mijn eigen gedachten, over wat ik geloof. Ook als mensen het er dan niet mee eens zijn, voelen ze wel de overtuiging die er achter zit.’ Trucs op het gebied van charisma, een bepaalde stijl of toon worden volgens hem overschat. Effectieve communicatie begint met een ding: geloof in wat je zegt. Neem de tijd om jezelf af te vragen wat echt belangrijk is en vertel dat zo helder en eerlijk mogelijk.

Maessen tenten mocht voor deze mooie bijzondere dag het hele VIP dorp realiseren met ruim 3.500 m2 aan diverse tentconstructies. Zo hebben wij de boogspant en flextenten gecombineerd tot een geheel welke aansluiting vond aan het AFAS theater.

, Forward Thinking Leadership met Barack Obama , Forward Thinking Leadership met Barack Obama , Forward Thinking Leadership met Barack Obama

Wij helpen u graag verder