De terras overkapping van Maessen Tenten

“Het wordt een andere zomer, voor ons allemaal. Een zomer waarbij we meer tijd doorbrengen in eigen land”

Maar zo’n zomer in eigen land is zo slecht nog niet! Overal worden prachtige zomerterrassen opgebouwd of staan inmiddels al. Onze sfeervolle terras overkappingen zorgen ervoor dat iedereen droog en met voldoende ruimte, kan genieten van de beste programma’s en producties door heel het land. Hieronder lichten we er een paar uit:

  • Zomerterras Feyenoord in de Kuip
    Wie heeft er ooit op hoogstaand niveau gegeten naast de groene mat van een voetbalstadion? Pak dan deze unieke kans, want de komende periode kan er culinair genoten worden op een hele bijzondere plek in Rotterdam. In het Feijenoord voetbalstadion “de Kuip” heeft Maessen Tenten een 800m2 terras geplaatst met daar overheen een grote zandkleurige terras overkapping. De Brasserie in het Maasgebouw is gesloten en een ieder die in deze geweldige ambiance culinair wil genieten is van harte welkom.
  • De Amsterdamse Zomer
    In Amsterdam, waar de liefde voor muziek altijd blijft voortbestaan wordt er door Dutch 7 een muzikale zomerse belevenis neergezet.. Een concertreeks van intieme concerten op een unieke locatie in Amsterdam: het Olympisch Stadion.  Maessen Tenten heeft ook hier een waanzinnig mooie bijdrage aan kunnen leveren met een flextent van 150m2. De onderstaande foto’s spreken voor zich!
  • Het terras van de Oranjerie
    Voor de Oranjerie van paleis Soestdijk, plaatste Maessen Tenten een 300m2 zandkleurige flextent als terras overkapping. Dit zorgde voor een prachtig eindresultaat. Naast de bijzondere sfeer die deze tijdelijke accommodatie geeft, biedt deze grote open tent de Oranjerie ook ruimte om meer gasten op een veilige wijze te kunnen ontvangen.