De samenvoeging van Maessen Tenten en Tentsupply

Maessen Tenten uit Voorhout en Tentsupply uit Spaarndam hebben besloten om vanaf heden samen door te gaan onder de nieuwe naam Maessen Tentsupply. Door de samensmelting hopen ze sneller naar hun gezamenlijke ambitie toe te groeien: bekendstaan als de meest solide en sympathieke tentenleverancier van Nederland. Deze éénwording wordt officieel bekendgemaakt op 20 mei in Ahoy Rotterdam op evenementenbeurs EventSummit.

Samenwerking altijd feilloos

Het idee om als één bedrijf verder gaan, werd geboren tijdens de vele samenwerkingen tussen de twee bedrijven. Deze verliepen altijd feilloos, wat niet onopgemerkt bleef bij de directie van beide partijen. Hierdoor ontstond er een gedachte, een idee en uiteindelijk een plan. Dit plan is na veel koffiemomenten, telefoongesprekken en eindeloze meetings op een positieve wijze geëscaleerd tot de samensmelting naar Maessen Tentsupply.

14.000m2 opslagruimte

Het terrein van Maessen Tenten in Voorhout wordt het hoofdkantoor. Deze beslissing was snel genomen, omdat hier twee jaar geleden een verbouwing heeft plaatsgevonden. Door deze verbouwing is er een ruim kantoor, kantine en vergaderlocatie gecreëerd. Daarnaast is er met oog op de samenvoeging van beide bedrijven een stuk grond aangekocht, waardoor het terrein nu over ongeveer 14.000m2 aan opslagruimte beschikt.

Nieuwe huisstijl door New Story

Na de beslissing over de locatie moest er ook een nieuwe naam, logo en huisstijl ontworpen worden. Hiervoor is het designbureau New Story ingeschakeld. Na een aantal sessies tussen New Story en Maessen Tentsupply heeft het designbureau de nieuwe huisstijl ontworpen. Het resultaat wordt nog even geheimgehouden, maar onderaan dit bericht kun je een sneak preview vinden.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bezoek dan de stand op 20 mei op EventSummit en houd de socials in de gaten.

logo