Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Tentenverhuur Utrecht

Voor feesten en evenementen, van welk formaat ook, zijn er verschillende soorten tenten. Denk bijvoorbeeld aan een grote gesloten tent. Hier ontvangt u mensen tijdens een beurs of een seminar. Maessen Tentsupply is uw partner voor tentenverhuur in Utrecht.

  • Ruim aanbod tenten in Utrecht
  • Maak gebruik van een vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis op- en afbouw in Utrecht

Korte en langdurige tentenverhuur in Utrecht

Een bruiloft of een ander feest duurt meestal een paar dagen. Voor deze korte periode huurt u eenvoudig een tent bij Maessen Tentsupply. Maar in sommige situaties heeft u de tent voor een langere periode nodig. Bijvoorbeeld als doorwerktent om in de wintermaanden aan een bouwproject te werken, zonder dat u gehinderd wordt door regen, sneeuw of harde wind.

Tentverhuur voor lokale bedrijven

Voor winkels, restaurants of fabrieken die tijdelijk op zoek zijn naar een uitbreiding van hun capaciteit biedt Maessen Tentsupply ook de oplossing. Een opslagtent is geschikt voor allerlei activiteiten en doeleinden. U gebruikt de tent voor uitbreiding van uw magazijnruimte in een drukke periode. Of u plaatst uw werkmateriaal in de tent als uw eigen bedrijfshal door brand niet beschikbaar is. Tijdens een verbouwing van uw restaurant ontvangt u toch uw gasten in een gezellige ambiance, met de transparante terrasoverkapping.

Persoonlijk advies in Utrecht

Hoewel de tenten basisafmetingen hebben, is geen tent bij de tentenverhuur Utrecht hetzelfde. Iedere toepassing vraagt om een persoonlijk advies op maat. We komen naar u toe om samen met u te bepalen welke oplossing het beste bij uw wensen past.

Ons werkgebied in Utrecht

Maessen Tentsupply heeft veel ervaring met de verhuur van tenten in de regio Utrecht. U schakelt ons in voor tentenverhuur in de hele regio van Utrecht.

Ruim aanbod tenten voor verhuur

Bij ons vindt u een ruim aanbod met tenten voor verhuur. Denk aan een aluhal, een flextent of een pagode tent. Er kunnen bijvoorbeeld meerdere losse tenten aan elkaar bevestigd worden of u kiest voor een enkele grote tent. Zo heeft u altijd genoeg ruimte in de gehuurde tent.

Voor zakelijke en particuliere projecten kiest u voor Maessen Tentsupply

Bij Maessen Tentsupply huurt u een tent die volledig aansluit bij uw wensen. U kunt bij ons terecht voor een kleine tent voor een familiereünie of een bruiloft. Maar ook voor grote evenementen en bedrijfsmatige oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. De tenten worden voor u op een professionele en veilige manier opgebouwd en afgebouwd.

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze tentenverhuur in Utrecht? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.