Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Tentenverhuur Amersfoort

Organiseert u een bedrijfsfeest, festival of een bruiloft en verwacht u dat het tijdens het evenement gaat regenen? Zorg dat uw gasten daar geen last van hebben en kies voor tentenverhuur Amersfoort. De tenten bieden zowel in de zomer als in de winter comfort en beschutting.

  • Ruim aanbod met tenten
  • Maak gebruik van onze op- en afbouwservice in Amersfoort
  • Alle tenten voldoen aan stenge veiligheidseisen

Ruime keuze aan tenten in Amersfoort

Iedere toepassing vraagt om een specifieke tent. Ontvangt u gasten, dan wilt u niet alleen een tent waar daglicht binnenkomt. U wilt de genodigden ook gastvrij en stijlvol ontvangen. De tenten van Maessen Tentsupply zijn voor diverse feestelijke gelegenheden geschikt. U kiest bijvoorbeeld voor transparante tenten, die u ook kunt gebruiken om het terras van uw restaurant te overdekken. Wilt u de ruimte niet helemaal overdekken maar wel overkappen, dan heeft u keuze uit flextenten of pagodetenten die in diverse kleuren leverbaar zijn.

Tentenverhuur met advies op maat

Voor welke toepassing u ook een tent nodig heeft, Maessen Tentsupply heeft een oplossing. De tenten zijn zo opgebouwd dat er in de tent zelf geen steunpilaren staan. Het stevige en stabiele frame draagt de volledige tent. Hierdoor profiteert u optimaal van de beschikbare ruimte.

De tenten hebben diverse afmetingen, waarbij u de basislengte van bijvoorbeeld 10 of 20 meter ook nog met 5 meter kunt uitbreiden. De zijhoogte van de tent staat wel vast. Deze hoogte is afhankelijk van het type tent dat u kiest.

Om er zeker van te zijn dat u een tent huurt die aansluit bij uw wensen, komen we naar u toe om de mogelijkheden te bespreken. Daarbij kijken wij direct of de tent die u in gedachten heeft op de gekozen locatie past. Ook de veiligheidsaspecten nemen we met u door.

Complete service en inrichting op locatie

Kiest u voor tentenverhuur in Amersfoort bij Maessen Tentsupply, dan kunt u rekenen op een volledige service. Het opbouwen en afbouwen van de gehuurde tent is onderdeel van de service en u betaalt daar dus niet extra voor. We werken met deskundige mensen die gecertificeerd zijn volgens de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA). Daarnaast wordt gewerkt met alle verplichte beschermingsmiddelen. Voor een complete inrichting van uw gehuurde tent huurt u bovendien aanvullend kachels, tapijt, verlichting of sanitair.

Tent huren in Amersfoort

Maessen Tentsupply is dé specialist voor tentenverhuur in Amersfoort en omgeving. U kunt in de hele regio van de Utrechtse stad gebruikmaken van onze diensten.

Tentenverhuur Amersfoort voor particuliere en zakelijke klanten

Bij Maessen Tentsupply vindt u tenten voor iedere gelegenheid. We leveren zowel aan particulieren die een intiem tuinfeest organiseren als aan bedrijven die op zoek zijn naar een tijdelijke bedrijfshal. Wilt u gebruik maken van onze tentenverhuur in Amersfoort? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor een persoonlijk advies of vraag online een offerte aan.