Feesttent verhuur bij Maessen Tentsupply

Feesttent huren

Voor ieder feest kunt u bij Maessen Tentsupply een feesttent huren. Onze feesttenten zijn geschikt voor evenementen, festivals en particuliere gelegenheden en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Ze zijn bovendien leverbaar inclusief toebehoren zoals kachels, sanitair en vloeren. Niet alleen bouwen we uw gehuurde feesttent gratis op en af, we komen ook vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden voor uw specifieke gelegenheid te bespreken.

Feesttent verhuur bij Maessen Tentsupply

Feesttent toebehoren

Tapijt

Door de vloer van uw feesttent te bekleden met bijvoorbeeld tapijt, voorziet u de tent van een luxe uitstraling. U kunt hierbij kiezen uit standaard tapijten, maar we leveren ook tapijt op maat. U heeft de keuze uit diverse kleuren en motieven om het tapijt af te stemmen op de rest van de aankleding. Ook leveren we desgewenst beschermfolie voor over het tapijt. Zo kunt u uw feest voorbereiden zonder dat u daarbij op het tapijt hoeft te letten.

Sanitair

Als er op uw locatie niet voldoende toiletgelegenheden zijn, dan kunt u bij ons een luxe mobiele toiletunit huren. Zo voorziet u uw gasten van schoon en ruim sanitair.

Feesttent verhuur bij Maessen Tentsupply

Verschillende soorten feesttenten te huur

Pagode feesttent

Pagode feesttenten zijn geschikt voor alle gelegenheden. De vierkante tenten met puntdak zijn stijlvol, gemakkelijk aan elkaar te koppelen en bovendien verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Naast pagodetenten in wit, hebben wij ook zwarte tenten met felgekleurde strepen over het puntdak te huur. Kies bijvoorbeeld voor Lime, Raspberry, Lagoon of Mandarin en geef uw feest een opvallende uitstraling. U kunt de pagode feesttent huren in verschillende afmetingen: 3 x 3 meter, 4 x 4 meter, 5 x 5 meter en 6 x 6 meter.

Huur deze feesttent direct

Aluhal feesttent

De aluhal is een robuuste feesttent die bestaat uit een aluminium frame en wind- en waterdichte zeilen. De constructie van de tent is zeer flexibel, waardoor wij alle gewenste afmetingen kunnen realiseren. Een aluhal feesttent huren betekent veel keuzevrijheid, zowel in de breedte en lengte als in het type zeil. Bijkomend voordeel van deze tentsoort is dat er geen palen in het midden van de tent staan. Aluhallen zijn er in breedtes van 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20 en 25 meter. U kunt de aluhal tent per vijf meter verlengen.

Huur deze feesttent direct

Jumbo boogspant feesttent

Deze grote, flexibele tent wordt veelvuldig ingezet bij formele gelegenheden, zoals beurzen en conferenties. Het grote voordeel van de grote tent is dat de tent oneindig te verlengen valt. Er kunnen heel gemakkelijk extra panelen bij aangezet worden. Het aluminium frame zorgt voor stevigheid en de gebogen top geeft de feesttent een unieke uitstraling. Bij deze tent worden geen middenpalen gebruikt; u huurt hiermee een tent waarin u de aanwezige ruimte efficiënt kunt benutten. De Jumbo feesttent is te huur in breedtes van 10, 15, 20 en 25 meter en is per vijf meter te verlengen.

Huur deze feesttent direct

Transparante feesttent

Een transparante tent wordt opgebouwd met een stevige, maar flexibele aluminium constructie. De transparante zeilen van PVC hebben een ruimtelijk effect en zorgen ervoor dat de tent opgaat in de omgeving. Net als een aluhal tent is deze feesttent te huur in breedtes van 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20 en 25 meter. U kunt de tent per vijf meter verlengen.

Huur deze feesttent direct

Flextent voor feesten

Een flextent dankt zijn naam aan de flexibele eigenschappen. De tent is te gebruiken als complete feesttent, maar doet het ook uitstekend als overkapping. Door zijn unieke design is het zelfs mogelijk om verschillende flextenten aan elkaar te koppelen. De tent is voorzien van een bijzondere waterdichte en windbestendige stof. U kunt de feesttent huren in de kleuren wit, zwart, platina en zand. Het kleinste formaat is 5 x 7,5 meter, de grootste flextent die u kunt huren is 20 x 21 meter.

Huur deze feesttent direct

Feesttent verhuur voordelen

Mogen wij uw feesttent verhuur partner zijn? Dan profiteert u automatisch van onderstaande voordelen:

  • Groot aanbod feesttenten voor elke gelegenheid
  • De feesttenten voldoen aan alle veiligheidsnormen
  • Gratis adviesgesprek en vrijblijvende offerte
  • Snel geleverd en gratis op- en afgebouwd
  • Extra te huur: kachels, vloeren en sanitair
Feesttent verhuur bij Maessen Tentsupply

Feesttent huren? Vraag een offerte aan!

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout
Bekijk op Google maps

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01

Feesttent huren voor uw evenement of feest? Vul dan het onderstaande offerteformulier in of bel naar 070 511 9395.