Maessen Tentenverhuur

Wij geven advies, regelen de op- en afbouw en leveren maatwerk op locatie.

jumbo-boogspant-tent-28-9-18-september-18-image-copyright-dan-taylor-dandantaylorphotography-com-24
Maak hem zo groot als u wilt

Grote tent (boogspant)

Bent u op zoek naar een grote tent? Huur dan onze jumbo boogspant tent (of alupaviljoen tent) die zeer ruim is en in vele vormen worden kan ingezet.

aluhal-tent-triodos_ondernemers_2019-65
Flexibele aluminium tent

Aluhal tent

De Aluhal tent bestaat uit een flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de afmetingen af te stemmen op uw wensen.

pagode-tent-p1020863
Stijlvolle tent die écht opvalt

Pagode tent

De pagode tent is herkenbaar aan zijn puntdak. Hij heeft een vierkant oppervlak en kan op verzoek worden gehuurd met boogvensters in de zijwanden.

flexgebruik-aangepast-min
Exclusief en stijlvol

Flextent

Een flextent – ook wel strechtent genoemd – is een exclusieve overkapping voor uw evenement, feest of bruiloft.

transparant-paviljoen-16-aangepast-min
Alle blikken op u gericht

Transparante tent

De doorzichtige tenthal, opgebouwd uit een flexibele constructie van hoogwaardige aluminium profielen, is een onbetwiste blikvanger.

gekleurde-tent-img_5729
Gekleurde tent voor uw event

Gekleurde tent

We zorgen bij ieder soort evenement voor een tent die perfect past bij de omvang en uitstraling van uw evenement. Huur een tent die aansluit op uw wensen.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Profiteer van de service van Maessen Tentverhuur

Gratis advies op locatie

Tent huren? Elke locatie is anders en daarom komt Maessen Tentverhuur graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We geven u gratis advies over welke tent het meest geschikt is voor uw feest of evenement.

Op- en afbouw van uw tent

Het organiseren van een evenement of feest is veel werk. Maessen Tentverhuur biedt daarom een totaaloplossing voor uw feest of evenement. We verzorgen zowel de opbouw als de afbouw van uw tent. Dit scheelt u een hoop tijd en geeft u de zekerheid dat uw tent veilig staat.

Volledige inrichting

Maessen Tentverhuur levert niet alleen tenten, maar kan ook de volledige inrichting van de tenten voor u regelen. We kunnen een vloer aanleggen, kachels plaatsen, sanitair leveren en zelfs tapijt leggen. We verzorgen de volledige aankleding van uw tent.

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Prijzen tentenverhuur

Tentverhuur prijzen

Tentverhuur is altijd maatwerk, waarbij de kosten voor het huren van een tent afhankelijk zijn van uw wensen en situatie. Wij maken daarom graag voor u een vrijblijvende offerte die aansluit op uw wensen. Voor een offerte kunt u ons bellen op het telefoonnummer 070 511 9395. Het is ook mogelijk om direct een prijsberekening aan te vragen.

Prijs laten berekenen voor tentverhuur

U profiteert van diverse voordelen wanneer u een tent huurt bij Maessen Tentenverhuur. Voor het huren van één of meerdere tenten kunt u bij ons een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Dit doet u door onderstaand offerteformulier in te vullen. Heeft u nog vragen over de tenten van Maessen Tentsupply? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 070 511 9395.

#blackfriday #tentverhuur #maessententsupply #zwart #tent #festivals #events ...

15 0

#boogspant #olijfgroen #tentverhuur #maessententsupply #festival @fotograafnielsnl @nooitmeernaarhuis ...

12 1