Maakt Take-away makkelijk!

Mobiele Take-away

De mobiele Coronaproof Take Away unit kan op bijna iedere locatie worden opgebouwd en wordt aangeboden met een uitgifte balie en bannerframe t.b.v. de aanduiding Take Away boven de tent. Deze Take Away unit is te verkrijgen in diverse kleuren. Verdere inrichting behoord ook tot de mogelijkheid.

Klik hier voor een 3D video impressie.

TENTVERHUUR BIJ MAESSEN TENTSUPPLY

Maak uw take-away unit compleet

TAPIJT IN UW TENT

Om de aankleding van uw tent helemaal af te maken, kunt u de vloer van uw tent laten bekleden door Maessen Tentsupply. U kunt de vloer op aanvraag laten bedekken met tapijt bestaande uit diverse kleuren en motieven. Op deze manier kunt u de alupaviljoen tent een warme uitstraling geven.

LICHT, BEELD EN GELUID

Als uw evenement of concept een aangeklede tent vraagt, kunnen wij u adviseren op de inrichting maar ook op licht, beeld en geluid. Wij werken nauw samen met specialisten die precies zien en verstaan wat u bedoelt. Vraag gerust via ons een offerte aan. Wij kunnen uw vaag ook overnemen zodat het een onderdeel wordt van ons gehele pakket aan producen en diensten die wij u leveren bij onze tenten.

TEMPERATUUR REGULEREN

Door middel van een heater is het mogelijk om de temperatuur in een alupaviljoen te reguleren. Deze heater heeft een thermostaat waardoor het voor u eenvoudig is om de temperatuur te regelen.

SANITAIR HUREN

Onvoldoende sanitaire faciliteiten kunnen een probleem zijn op uw evenement locatie. Maessen Tentsupply biedt een oplossing door luxe toiletwagens te huur aan te bieden. Deze mobiele toilet units zijn goed onderhouden, hygiënisch en van alle gemakken voorzien.

Wordt dit uw mobiele Take-away unit?

Mobiele Take-away unit

Tentverhuur bij Maessen Tentsupply

Offerte aanvragen voor tent huren

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

M: info@maessen-ts.nl
T: 070 511 9395

KVK 271.21.708
BTW NL810749695B01